onsdag 28. april 2010

Ut av ønskelista..

Nå når Åpent hus-huset står på hodet og vi holder pusten i pussestøv, kassestabler og skit og lort - Mens vi venter på at oppussinga skal bli ferdig og vi skal få glede av jobben som er gjort, har jeg tatt meg den frihet - enorme frihet, også, kan man si - å bestille meg ei ny lampe! :) Det nye rommet trenger jo belysning, selvfølgelig! ;) Og hvorfor ikke benytte anledningen til å få i hus en av de herlige lampene på Åpent hus-damas (lange) ønskeliste!?

For når passer er det egentlig å bla opp tusenlapper og gjøre noen av drømmene om til virkelighet?
Jeg er stor tilhenger av å ikke svi av store summer på kort tid. Og av å faktisk gå å ønske seg, og drømme om ting. Noen av drømmene går i oppfyllelse, noen gjør det ikke. Og til og med; det som var drømmer for noen år siden er kanskje erstattet med nye drømmer. (Og penger spart på det, kanskje?) :)


Da jeg bodde i Bergen, falt jeg hodestups for et lite sidebord fra Kartell. Men ikke trengte jeg det, og ikke hadde jeg en gang plass til det. Lommeboka tillot vel egentlig heller ikke et sånt utlegg på noe sånt. Men forelskelsen ga seg ikke. Og når jeg starte blogg var det en selvfølge å lage et innlegg om det. Sist jul fant herr Åpent hus at det kanskje var på tide å gi konemor dette lille bordet (snill mann). Men vet dere hva?? Bordet hadde gått ut av produksjon!! (Er det mulig? - ja) Så historiens moral: Det er bra å gå og ønske seg - men det er altså mulig å ønske seg noe for lenge!


Men jeg føler meg altså priviligert. Nå. Når jeg en gang imellom finner både nytte og midler til å plukke noe fra ønskelista og gjør det til virkelighet. Lørdag gikk turen fra loppemarked til designbutikk (ja - slike sprang er morsomme og fullt mulig her i gården), og ut kom jeg og lillemor med denne herlige "kladeisen"! :).


Unødvendig å si at jeg er glad, kanskje? :)
Men hva er i kassa? "Vi kjører gjettekonkurranse!" :)
(Merke, variant og farge).Den første som gjetter riktig får eget innlegg med omtale her i Åpent hus. :) Og har du ikke blogg og vil være med å gjette (veldig gjerne det!), skal vi nok finne på en passende premie!! :) Nå er jeg spent på om noen tipper riktig.

I neste innlegg
ser jeg på lekre hus, tror jeg.

7 kommentarer:

 1. Hei og grattis med ny lampe:)
  Alltid stas med en ny designlampe.
  Jeg klarer ikke å se meg mett på vår Enigma fra LP :)

  Hvis jeg skal tippe på hva som er i esken på bildene må det bli en svart stålampe fra Bestlite?!

  Ha en super kveld!
  Klem

  SvarSlett
 2. Jeg skulle til å tippe det samme som Hvite tulipaner, men for å ikke være copycat, så tipper jeg at du valgte i fargen kremhvit (eller heter den bare hvit egentlig?)

  SvarSlett
 3. Jeg ville også tippet svart. Men da tipper jeg en hvit Bestlite da :)

  SvarSlett
 4. Da var det ikke flere farger igjen - men jeg ville tippet svart bestlite stålampe om jeg var den første. Uansett - gratulerer!

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye med ny lampe! Er enig i at det å ønske seg ting en stund er veldig greit. Her strekker ikke pengene til dyre designvarer, så her må det spares lenge om en skal ha fornuftige prioriteringer... ;)

  SvarSlett
 6. Eg trur det er ein svart Arne Jacobsen gulv Lampe:)

  SvarSlett
 7. Det her e den beste interiør sida æ veit om:). Må innom her og ta en titt fra tid til anna:). Du e urtolig flink:)

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...