torsdag 22. april 2010

Interiørtest

Hvilken interiørstil kan du sies å være "tilhenger" av ? Jeg liker ikke å sette meg selv i bås, men synes det er morsomt å se hvor andre mener jeg bør "plasseres". Jeg tok en nett-test og fikk følgende svar:


Vintage Modern

Flea Market anyone? You know you are drawn to modern furniture and interiors, and yet you really don't like a space that feels cold and sterile. And who could blame you? And that's why Vintage Modern is so appealing to you. Though the backdrop of the room, the walls and windows, are many times white or monochromatic, the furniture and accessories have the color, shape and texture to bring the warmth into the space. The great thing about Vintage Modern is ease of mixing different styles in the one space. You can have a new modular sofa mixed with a great pair of chairs that your grandmother purchased in the late 1950's and the new and old work appear as though they were destined for each other. What's great is that even if you don't have time for swap meets and garage sales, so many of the pieces from the mid-century were so great that they have been remade and mimicked year after year.


Ok så kom det ut med en merkelapp. Den tar jeg ikke så nøye. Og bildene testen viste meg, er nødvendigvis ikke beskrivende nok for Åpent hus. Men fornøyelig var det da uansett.
Har du satt merkelapp på deg selv? Alle foto: Proost.com

Link til testen
ble funnet hos bloggen Små og store drømmer. Takk for tipset.

Åpent hus er ellers et rotehus om dagen.
De tidligere beskrevne prosjektene går sakte men sikkert fremover. Sånn er det vel som regel - Man har lyst å komme igang med det samme, og ikke minst, bli ferdig med det samme, men så må man vente på bestilte deler og bestilte håndtverkere. Imens har hele førsteetasjen sett ut som en lite organisert campingplass. Klestørk har foregått i stua, og i hallen står pappkasser med vekkstua bøker/permer, sammenrulla gulvteppe, sovesofa på vei fra ett rom til sitt nye. Alt det sammen med ytterklær og skostativ fra yttergangen, og storebrors bilbane - som stadig er i bruk, tross kaoset. (Eller kanskje nettopp derfor)

Mens vi holder pusten i rotehuset, og venter på at de ribbede veggene og taket skal bli nytt, har jeg benytta anlendinga til å gjøre en anskaffelse som jeg tror vil gjøre seg godt i det nye gjesterommet / filmrommet. Da snakker jeg om en av favoritt-tingene mine. Ikke stol denne gangen, men lampe! :) Ny stålampe nærmere bestemt. I dag ringte jeg og sørga for at en av favorittbutikkene mine satt av ei til meg. Johoo!! Gleder meg til å hente den hjem. Jeg føler meg veeeldig priviligert som kan gjøre et slikt innkjøp.Ha en strålende kveld alle surfere som er innom. Nyt stunden og inspirasjonen som er å hente der ute (og kanskje her inne også? :))

I neste innlegg:
gammel villa blir moderne.

5 kommentarer:

 1. Tusen takk for artig link. Har akkurat laget ett innlegg om det samme, jeg er cottage chic jeg. Syntes testen var veldig beskrivende og treffende, morsomt!

  ha en fin helg

  klem fra ida

  SvarSlett
 2. ps. blomsten på soverommet er forresten falsk. Den har jeg kjøpt på Home And Cottage for en rimelig penge, en hundrings tror jeg :-) Det er ett lite oliventre.. drømmen i mens om ett ekte.. men med mine antigrønne fingre ser det ut som om det forblir en drøm :-)

  SvarSlett
 3. Jeg har tatt testen en gang, men har glemt hva jeg ble. Får gjøre det igjen. Mon tro om jeg også er vintage modern. Bildene appellerer i alle fall til meg :-)

  SvarSlett
 4. Uten å verken ta testen eller henge meg opp i merkelappen, så kjenner jeg meg veldig godt igjen i beskrivelsen av vintage modern. Bildene treffer veldig min smak, så da ligger jeg nok i den gata jeg også.

  Jeg er endelig hjemme etter asketur gjennom Europa og kommer snart sterkere tilbake på bloggfronten. God helg!

  SvarSlett
 5. Fin blogg du har:)
  Fant den først i dag og måtte jo ta testen du linker til. Jeg fikk merkelappen hollywood couture... Litt i tvil på den ;) Men gøy å prøve:)
  Takk for titten :)

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...