lørdag 12. februar 2011

Dukkehus

shaker store

Lillemor blir fire i mai. Der er noen ting jeg merker at jeg gjerne har lyst å gi henne, som jeg husker jeg selv hadde mye glede av som liten. Til nå har ikke anledningen bydd seg (Storebror har liksom ikke vært interessert). Jeg har hatt veldig lyst å gi henne et dukkehus lenge, men har smurt meg tålmodighet til jeg var sikker på at hun var stor nok til å sette pris på det. Tiden er definitivt kommet. :) I barnehagen leker de dukkehus med lego. Og de har laga kjempefint dukkehus av pappkasse og småting. Så fantasien og rollespill-trangen er på plass.


deagostini co uk

Da er det endelig tid for å kose meg med å se hva som finnes der ute av fine dukkehus. Det blir bare dette ene jeg skal kjøpe, så det gjør da ingenting å kose seg litt med å finne det riktige? Neida, det er ikke slik at jeg velger på øverste hylle uavhengig av pris, men der er litt å velge i. Og det gjør jo ikke noe at lekehuset også er i godt materiale og fint å se på også?

kjellerutgave hos Shaker store


about doll blogspot


dollshousedeals co uk


duracraft via squidoo

  ferm living


missmuffet no


hos Bodilbo blogg

Lundby


Melissa and Doug


Le Toy Van (to over og under)


Mer om barnerom finner du her. 


I neste innlegg
gulv å gå på :)

12 kommentarer:

 1. Det var mange fine dukkehuse. Mine prinsesser har et ligesom Bodilbo's hus - det har de haft meget glæde af, men også Lundby-huset har stået højt på ønskelisten. Held og lykke med huskøbet. Bente

  SvarSlett
 2. Mange flotte dukkehus der ja! Tenker Lillemor kommer til å bli kjempeglad, uansett hvilket u velger.

  Her i huset har de to største masse glede av å leke med mitt gamle Lundby-hus (i skikkelig 70-talls farger). Kjempestas!

  SvarSlett
 3. Jeg har et Lundby dukkehus i boden som jeg skal pusse opp litt (det er helt make til det på bildet her oppe, men uten møbler). Har noen tapetprøver fra PIP som jeg har tenkt å tapetsere det med. Mange nydelige hus her :) *♥*

  SvarSlett
 4. Her var det mye både små og store jenter kan drømme om :)

  SvarSlett
 5. Synes du har vært flink til å vente med å kjøpe. Jeg vil ha alle....nå....og til meg selv :D

  SvarSlett
 6. Eit tips:

  http://www.frurosaslandhandel.no

  SvarSlett
 7. Litt å velge i her ja!
  Le Toy Van har vi :)
  Jentene elsker å leke med det, og mor synes det er fint å se på hi, hi.
  Kos deg med valget...

  SvarSlett
 8. Vesla har et Lundby dukkehus hos pappaen, og da tenkte jeg at det holdt med dukkehus et av stedene. Hun fikk imidlertid et Duplo dukkehus til 4-årsdagen, og dette ble ganske kjapt bygget om til et skikkelig kråkeslott på med seks etasjer, carport og fangekjeller. Det har stått i 8 måneder nå, lekes med stadig og hun nekter meg å bygge om på det :)

  SvarSlett
 9. Dukkehus ja, selv var jeg altfor mye guttejente til å bry meg med det, og barnet jeg fikk...ble en gutt, så det var heller ikke da aktuelt.For å være litt politisk korrekt og teste ut...kjøpte jeg faktisk en mørkhudet dukke til min sønn da han var liten...litt for å prøve ut kjønnsroller/hvor mye er medlært/i genene....null interesse...ble mer nøytrale leker han brydde seg om, som lego
  :)

  Fint innlegg, likte godt det fra duracraft :)

  Ingrid :)

  SvarSlett
 10. Jeg tror det er det nederste vi har til frøkna vår. Hun elsket det i begynnelsen. Nå er hun snart sju år, og leker ikke så mye med det mer. Men ALLE ANDRE elsker det! Alle nabojenter, store som små! Så dukkehus er absolutt å anbefale!

  SvarSlett
 11. Åpenhus, ja da er det valkommen for alle? Tok iallefall turen innom. Festlig blogg.Og artige ideer og bilder.Denne bloggverdenen er bare helt herlig den! Ha en finfin helg! Signe

  SvarSlett
 12. Gå for Lundeby huset:):) her i huset ender inspirasjonen av Lundebyhuset med arkitektutdanning på "barnet"! morsomt!
  god helgeklem fra fioline

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...