fredag 15. april 2011

"Hytte" i skogen


Ikke akkurat husvære for gjennomsnittsfamilien, selv i den vestlige verden, dette her. Men gøy å se på sånne praktprosjekter, synes jeg. Dette huset ligger i Missoula, Montana. (usa) og er hjem til en aktiv familie. Stedet kalles Grand Creek Residence, og ligger landlig til (som det meste i Montana) :) med elv og skog like ved. Arkitektene Heliotrope Architects har utnytta akkurat det, og utformet et hus der beboerne får nyte mye av omgivelsene, men også en god porsjon privatliv. Mye dagslys får komme inn, og rommene er åpne og luftige. Fasaden ser kanskje litt "voldsom" ut for min smak. (er dette et hus for bare en familie?) Men sedertre-panelet er i alle fall flott.














Frodig, solfylt, stille og vakkert.
Her kan man vel greie å slappe av? :)


Translation:
This house, called the Grand Creek Residence was designed by Heliotrope Architects and is located in Missoula, Montana. With a complex architecture developed in a contemporary manner, the house manages to take advantage of its natural environment while enjoying a high level of privacy.  An open plan and ample natural light nurtures the modern family lifestyle through all seasons.

Foto Lara Swimmer. Kilde Freshome.

I morgen
hvem har lagt gullegget?

9 kommentarer:

  1. Fantastiske bilder! Det er helt greit at du låner bildet mitt, så lenge du krediterer/lenker til bloggen min :D

    God påske!
    /Christine

    SvarSlett
  2. Likte veldig godt rommet med den digre kartveggen. Tror forresten ikke det blir Stockholmtur dessverre, selv om det fristet voldsomt til gjentakelse når det gjaldt cafe og shoppingdate. Men, aldri si aldri for idag tikket 50 prosent tilbudene fra SAS inn og det var Stockholmtilbud i år igjen. A

    SvarSlett
  3. Gøy å titte på hus :-)
    selv de man aldri får råd til :-)

    SvarSlett
  4. Det er alltid spennende med arkitektur-innleggene dine, også denne. Det ser veldig stort ut, samtidig er det et spennende bygg. Artig løsning med det lille skyvevinduet over kjøkkenbenken - og det er bare en av mange detaljer.

    Ha en fin helg!

    SvarSlett
  5. For meg ser det ut som eit spa-hotell, bur det virkelig berre ein familie der? Eit kjempeflott hus, særleg bilete tatt frå baksida av huset. Desse må vere glade i å bade tenker eg. Kjekt å sjå slike hus, det er heilt utanom det vanlege og ein vert ein smule imponert.

    SvarSlett
  6. Å fy søren, eg vil ha eit sånt hus Elsker detaljane. Trur vi må ganske lik smak du og eg. :)
    Denne får bokmerke.

    SvarSlett
  7. Helt fantastisk:)
    God påske til dere :)

    SvarSlett
  8. Her går alle bildene rett inn i min inspirasjonsmappe på pcn. Likte badet spesielt!!

    SvarSlett
  9. For et fantastisk hus! Likte spesielt kartet jeg, har lyst på et sånt altså! Er bare redd vi ikke har nok vegger i huset som kunne ha plass til et slikt... Ikke like kult med et slikt på vaskerommet liksom! God påske!

    SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...