onsdag 10. november 2010

Lotteri + glimt av sommer


Er det ikke de fleste som har et favorittmotiv? Syns jeg ser noen antydninger til det også på interiørbloggere rundt om: dilla på ugler, dilla på sopp, på reinsdyr, elefanter eller blomster.

Hvis jeg skal snakke om noe dille hos meg - må det være sommerfugler. Har alltid likt dem - sikkert både fordi de er vakre og finnes i et mylder av varianter, men også fordi de minner om sommer og alt det vidunderlige som følger med.

Jeg er ikke så veldig opptatt av interiørtrender egentlig - det vil si - jeg liker å se "hva som skjer", og nyter god design når jeg ser det. Men når det kommer til hva som skal finnes i Åpent hus, er valgene basert på våre egne kriterier - ikke på hva andre mener er "mote". Men sånn har kanskje de fleste det?

Men av og til stemmer moter og min smak godt overens - som når jeg stadig oftere finner sommerfugler og insekter og botanikkmotiver som veggpryd rundt om. :) Her en dag satt jeg meg ned for å finne noen fine motiver som kunne flytte inn hos oss, og vips, havna jeg inn på sida til de to danske fotografene Hagedorn og Hagen. (bildet øverst) Se hva jeg fant.
 Synes disse motivene er både vakre, enkle og "rolige". Derfor tenker jeg de må kunne passe i mange typer hus og interiører. De har både store og små bilder. Og også noen fine pakker med seks motiver i ett. Her kan du se mer. Jeg bestilte sporenstreks flere av tinga her. :) Gleder meg til de kommer! Jeg har bestilt littt ekstra og har lyst til å lodde ut noen flotte motiver. Høres det ut som en god idé?

Da kjører vi blogglotteri! :-)

Og vi starter NÅ! Alle er hjertelig velkomne til å delta - med eller uten blogg!
Husk - har du ikke blogg, legg igjen kontaktinfo av en eller anna sort, så jeg kan nå deg om du blir en av de heldige vinnerne. :) Og hvis du ikke har veggplass til disse skjønne bildene selv, kan de være flotte gaver.

Reglene er som følger:
  • Ett lodd for å legge igjen en hilsen under her.
  • PS - Vil gjerne vite hva du synes om Åpent hus, så bruk gjerne anledningen til å si hva du mener!
  • Ett lodd for å lenke til lotteriet på blogggen din / Facebook / Twitter. (legg ved lenken hvis det er FB eller Twitter)
  • Husk å trekke nummer når du tar lodd.
Jeg blir veldig glad om du er / melder deg på som fast følger av Åpent hus, men det er ikke noe kriterium for lodd denne gangen. Så 2 mulige lodd per deltaker.


Her er bilde du kan bruke hvis du vil linke.
Venstreklikk og velg Lagre som.

Trenger du hjelp til å lage en lenke til lotteriet på bloggen din? Jeg har laga en enkel forklaring her. Det er kjapt gjort. Vær så god!

Det blir hele fire premier denne gangen. En av premiene doneres av den skjønne jenta bak bloggen Hvite tulipaner.
Mer om premiene finner du her og her.
Trekningen blir 30. november. Lykke til til alle!

Da er trekningen gjort. 4 heldige vinnere
kan sees i innlegget tirsdag 30. november.Translation:
I love butterflies. Always have. Recently I did a websearch to find some new wall illustrations, and suddenly found myself at this lovely little website. I ordered several pieces - can't wait till I get them. I even ordered a few pieces extra.  So..  

I'm throwing a new give-away. Leave a message and you're in! If you link to my lottery (leave the link in the message) that gives you double chance to win. Four winners will be picked on November 30th. I'll present all four prices soon. Feel free to join in!!

I neste innlegg
nydelig slott i Italia!

131 kommentarer:

Linda sa...

Heisann!

Da er jeg første mann ut og tar lodd nr 1.
Jeg har vært følger en god stund og syns bloggen din er til stor inspirasjon.Vi har lik smak i mye :O)
Ha en fin kveld videre.
klem Linda

Linda sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Ann-Christin sa...

Åh, ja, sommerfugler er min personlige favoritt blant insekter (!) også, ikke at jeg liker så mange andre da... Men de er bare helt fantastiske, masse farger og så fine bevegelser. Har som mål å plante litt sommerfuglvennlige planter i hagen min, så kanskje vi får noen glimt av dem.

Ellers elsker, elsker elsker jeg sommerfugltapeten til Nina Campbell, se den her: http://www.ninacampbell.com/luxury-wallpaper/spring-2009/lombardia-farfalla-wallpaper.html

Den duger jo også for oss sommerfugl-elskere :-)

Ingvild sa...

Heisann!
Så gøy med blogglotteri! Har også sett på bildene fra hagendorn og har lenge syntes de er fantastisk lekre! Tar 1 lodd med lykke på og krysser alt som krysses kan. hehe...

Bloggen din er flott. Vi har ikke helt samme stil, men det er det som gjør bloggen din spennende! Jeg er glad i god design og det er gøy å oppsøke andre som har en annen stil en seg selv! Da får man innputt og innspirasjon!

Ha en fin fin kveld,
klem,I

Ann-Christin sa...

Jaja, jeg får vel trekke lodd nr. 2 ettersom det er lotteri på gang, ble bare så engasjert av sommerfuglene. Blir ofte det av innleggene dine, du skriver godt, og har mye samme smak som meg, er litt lei av vintage shabby og alt det der ;-) Masse fine bilder av fine ting. Inspirerende blogg som er den første jeg sjekker når jeg er på nett.

små og store drømmer sa...

YES! Jeg trekker gjerne to lodd.
Kunne tenkt meg en bille på veggen :)

Jeg titter innom rett som det er.
Ser at det går litt tid mellom hver gang dessverre, men da har jeg som oftes masse herlige innlegg jeg kan kose meg med :)

Åpent hus sa...

og folkens da trekker vi tall når vi trekker lodd, ok?
Linda nr 1
Ingvild nr 2
Ann-Christin nr. 3
Små og store drømmer nr 4 og 5

hvem får de neste loddene..?! :)

Anonym sa...

Hei. Jeg tar gjerne lodd nr. 6:)Disse bildene er så fine, har de på ønskelisten:)Har nettopp oppdaget bloggen din, liker den veldig godt. Kommer til å følge mere med på den;)
Hilsen fra Marie Elise uten blogg. Mailadressen min er hvitlykke@gmail.com

Siri sa...

Jeg tar gjerne lodd nummer 7. Det der med å lenke inn til blogglotteri finner jeg ikke ut av på en ålreit måte - men ett lodd er nå likevel en sjanse :-)

Jeg synes bloggen her er fin. Litt fjernt fra mine skitne kjøkkenkluter - men bra å se noe annet også da. Enn de skitne kjøkkenklutene - om du forstår hva jeg mener.

Åpent hus sa...

Kanskje det er flere som lurer på hvordan lenke? Unner alle å skaffe seg full pott av lodd i lotteriet, så jeg legger til et avsnitt med forklaring i teksten over. Det er såre enkelt! :)

Trolill sa...

Hei på dere. Som dere kanskje har sett, så er sommerfugler også på plass på barnerommet til vår lille tulle. Det er noe spesielt elegant med dem der de danser fra blomst til blomst om sommeren. Noe fredfylt og vakkert.
Liker fortsatt bloggen din selvfølgelig, og jeg har lagt inn en lenke fra bloggen min.
Så prøver jeg:
Lodd nr. 8 og 9. (9 er lykketallet mitt, så nå krysser jeg fingrene,he-he)

Avdelingen sa...

LOdd 10 og 11 tik meg.
Åpent Hus og Avdelingen liker mange av de samme tingene. Jeg har også skrevet et innlegg om disse boldene (lurer på om det ligger klar til posting, i så fall får jeg vente noen uker medd et slik at jeg ikke blir rene copy vat'en).
Jeg liker at du gir ærlige tilbakemeldinger, jeg liker stilen, jeg liker at du ikke nødvendigvis gir et glansbilde av tilværelsen. Erd et møkkavær og man ikke har bil tilgjengelig, ja da går ting på skjeiva.

Avdelingen sa...

Og der var det mange stavefeil ser jeg... Unnskyldningen får være at bihulene er pottetette og hjernen går på lavgir. Det eneste behagelige er å sitte oppreist, og da er jeg bloggene kjekke å ha.

GNIST sa...

Heisann!! Jeg tar lodd nr 10 og 11.
Jeg liker å ta bilder av insekter, blomster og andre detaljer i naturen (med varierende resultat..). Sommerfugler er absolutt en av favoritt motivene! Men av bildene over likte jeg nr 3 best. Vet ikke hva slags plante dette er, men fasinerende er den - prøvde selv å ta bilde av "en slik en" da vi var i Danmark i høstferien.

Liker bloggen din blant annet fordi den er full av vakre bilder. Og så inspirerer den meg til å gjøre det litt hyggeligere her i hjemmet også :-)

GNIST sa...

hups.. ble visst nr 12 og 13 på meg da.. :-)

Kittys Paradis sa...

Jeg har tre store sommerfugler fra Hagedorn Hagen hengende i gangen. Det var kjærlighet ved først blikk da jeg så dem i et interiørblad for et par år siden og jeg er like glad i dem enda. Du kan bare glede deg til du får dine :)

Tar lodd nr 14 jeg da :)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Lodd nr. 15 og 16 til meg!

Jeg synes du er flink til å finne fram spennende saker, derfor følger jeg med her og føler meg fortsatt velkommen selv om du later som du ikke liker folk som kan sy, he he. Og det blir lotteri hos meg snart også, håper du slenger deg med da. :-)

Anonym sa...

Hei!
Jeg tar gjerne lodd nr. 17 :-) Er innom bloggen din med jevne mellomrom, og blir alltid inspirert av alle de fine bildene!
Vennlig hilsen Marianne (mari-hal@online.no)

christin sa...

hurra for lotteri! disse sommerfuglene er finfine! lodd nummer 18 til meg :)

Lill Therese sa...

Lotteri hos Åpent hus - GØY!!
Lodd nummer 19 er mitt :)
Nå nærmer helgen seg - må
den bli fantastisk herlig!! Klem

Fjasevas Huset sa...

hipphurra for noen fine premier:) Jeg vil såå gjerne vinne!
Bloggen din er super inspirerende! Er innom her nå jeg er på bloggrunde og trives godt her inne:)

Jeg tar to lodd og det blir da 19 og 20 på meg:)

Klem fra mor i fjasevas huset

Fjasevas Huset sa...

eller kanskje heller det plutselig ble 20 og 21:)

sigrid sa...

Så flott!
Då eg tek eg lodd nr.22 :-)

BeBe`s blogg sa...

Jeg blir gjerne med på lotteri, og de bildene er jo så flotte! Krysser både fingre og tær at mitt loddnummer 23 blir trukket ut! Blir så inspirert av de flotte interiørbildene på denne bloggen:)

HeleneLeve sa...

Jo, veldig god ide! :-)
Lodd nr. 24 til meg :-)

Hanne sa...

Ja vil være med jeg og! Et lodd altså er jeg nr.25

Anonym sa...

Første, men garantert ikke siste gang jeg er innom. Da får jeg vel lodd nr 26 - mvh Sne

Hasigamas mamma sa...

Fant deg inne hos ei bloggvenninne og måtte ta en titt da jeg så disse vakre bildene.
Jeg er med på lotteri, to lodd til meg! Og nå skal jeg titte litt mer rundt -ser ut som en vakker blogg jeg vil besøke igjen!
klem
Lise

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Jeg er gjerne med på lotteri. Liker bloggen din godt, den er ryddig og fin og viser forskjellige utgaver av en og samme ting. ;)
Tar lodd nr 29 og 30 jeg da.

House number 15 sa...

Hej!

Jag vill gärna vara med
på utlottningen av de fina
bilderna.
Jag länkar till min blogg.
Har jag räknat rätt så har jag nr 28 o 29.
Fin blogg!!
Ha det gott!
Kram Christina

sigrun sa...

Hei, da blir det nr 30 på meg.
Jeg vil gjerne takke for koselig melding inne hos meg, og i samme slengen si at du har en kjempefin blogg=)
Klem fra skrinet mitt- sigrun

Fama sa...

Så flotte premier. Hold av et vinnerlodd til meg, er du snill...

Hilsen Fama

min mail: anihaarb@online.no

Cherry Blossom Girl sa...

Jeg vil gjerne være med!
Tror det blir lodd nr 31 til meg!?
Herlig premier! wow!
Kommer tilbake til deg hvis jeg rekker å linke..
men foreløpig ett lodd ;)

Ha en goood helg! Klem

Mens livet leker... sa...

Flotte sommerfugler, jeg ELSKER sommerfugler, de har lenge fasinert meg =)

Og så har du en inspirerende blogg, moro å følge med her...

Jeg trekker lodd nummer 35..., og lenker til bloggen min... og trekker lodd 36 og =) Tror det blir riktig...

Åpent hus sa...

Retter loddtallene til
House number 15 - 32 + 33
Sigrun - 34
Fama - 35

så blir det spennende hvem som får nr 36.. ! :)

Åpent hus sa...

det ble Mens livet leker. Som tok lodd mens jeg retta de andre loddtallene! :)

Hun får lodd nr. 36 og 37. Lykke til!

Heidi sa...

Da slår jeg til å tar lodd nr 38 og 39.

Jeg har vært fast leser av bloggen din lenge, alltid fine bilder og god, gjennomarbeidet tekst å finne her!

Joan sa...

Vil rigtig gerne være med, og fin blog du har dig, jeg forstår ikke helt det med de lod der, men kan regne ud det noget med jeg tager 40 og 41.

Der er link på min blog til din..

Hilde sa...

Jeg prøver lykken med 1 lodd! Da blir 42 mitt lykketall! :-) God helg!

Nina B. sa...

Har siklet på disse plakatene selv, så må prøve lykken!

Jeg tar lodd nr. 43 takk ☺

Synes du har en ryddig og lekker blogg med masse herlig inspirasjon!
Hilsen Nina

Rødhette sa...

Da har jeg lenket til gi-borten på bloggen min, og herved kommentert, så da trekker jeg TO lodd og håper å vinne en flott premie! God helg! :)

Bringen Blomster sa...

Da blir det lodd nr 46 og 47 på meg :)
Nydelige bilder så jeg krysser fingrene :)
Ønsker deg god helg :)
-synnøve-

Marta - livet på landet sa...

Hei! Jeg slenger meg med! Lodd 48 og 49:) Regner med at et av disse er vinnerloddet!:)
Du vet jo at jeg er daglig innom deg!:)
Alltid fin inspirasjon. Du skriver bra, også virker du som ei superhyggelig jente!:)
Flink til å legge igjen koselige kommentarer er du jo også!

Fortsatt fin kveld til deg!
Klem:)

Ruths datter sa...

Hei!
Jeg slenger meg selvsagt med på ditt lotteri. Ser ut som om jeg får lodd nr 50. Jeg liker bloggen din fordi du presenterer så mange trender og stiler. Faktisk så er du jo helt "proff"
Klem

Hildemor sa...

Hei,
Jeg ønsker å bli med på lotteri:-).
Jeg har linket til min blogg, så da blir 51 og 52 mine lodd.
syns du har en kjempefin blogg, masse kjekke innlegg.
Ha en fin fin lørdag:-)

micano sa...

Jeg vil gjerne ha et lodd, så da blir det nr 53 :)

Bird sa...

Blogglotteri ja, det er gøy! Har aldri vunnet noe da, men kan jo benytte anledningen til å si for en flott blogg du har! Masse inspirasjon å hente her! Kommer innom og tar en ennå bedre titt en annen gang! Hej då;)
ja også tar jeg ett lodd denne gang-nr 54. Orket ikke logge inn på facebook, så ble link på fugleburet istedet...:)

Anonym sa...

Har sett at fler bloggere har den lyse sommerfuglen og kjenner jeg har lyst på en sånn selv:)

Syns du gir så gode tips. Sluker alle innlegg om lamper:)

Krysser fingrene for mitt ene lodd.

Mvh
elin.t.johansen@gmail.com

Åpent hus sa...

hei. så kjekt at så mange vil ta lodd. dette blir spennende. Ser at Bird har vært litt beskjeden. hun har glemt å trekke lodd for lenken hun laga. Så da blir nr. 55 også hennes.

Og Elin får nr. 56. Lykke til!
I morgen (som visst er blitt i dag) viser jeg frem noen av premiene

Gul Hverdag sa...

Jeg tar lodd nr 57 og 58, og satser på at det er lykkeloddene:-) hihih spennendes!!!

Laila2207 sa...

Da blir lodd nr. 59 mitt, og jeg krysser fingre og tær :-) Jeg blir veldig inspirert av bloggen din, innimellom kan noen blogger bli litt ensformige men det er definitivt ikke din. Litt annerledes og veldig spennende!

Anonym sa...

Lodd nr 60 til meg da :) Liker bloggen din! Fine farger, og inspirerende!

Mvh

frk.johnsen@gmail.com

Marthe sa...

Hei!
For noen fantastiske premier. Her er det litt mangel på ting å ha på veggen enda...
Jeg lenker til deg på bloggen min. Da blir det lodd nr. 61 og 62.

Nydelig blogg du har som viser mye av de tingene jeg liker. Jeg blir veldig inspirert av det du viser frem.

Klem, Marthe

Fru R. sa...

Hei
Da vil jeg gjerne være nr. 63.
Kjempefine bilder

Klem Mette

Martilie sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Martilie sa...

Jeg deltar gjerne og tar to lodd, har linket fra bloggen min :)

Lodd# 64 og 65

Klem fra Tove

Hokusfiliokus sa...

Hei, jeg vil veldig gjerne være med på lotteriet ditt, nr 66 til meg.

Cosmos sa...

Takk for koselig kommentar hos meg. Og selvføgelig kan du bruke mitt peis innlegg. Moro det og flott at du spør på forhånd. Synes det er en god regel

Selvfølgelig vil jeg gjerne være med i ditt flotte lotteri så blir det nr 67 til meg
Klem Marianne

Den gode feen sa...

Og nummer 68 vart loddnummeret mitt. Har superduperlyst til å vinne - sommarfuglgal som eg er :)

Du har ein super blogg! Linda

Synneve sa...

Dette vil eg svært gjerne bli med på ;) Eg legg link til konkurransen på bloggen min, så då tek eg lodd nr 69 og 70!

Du har ein kjempe inspirerande blogg full av god inspirasjon! Eg er fast innom deg!

Synneve

Gunhild Sofie sa...

Då tek eg nr 71:-) Er også glad i sommarfuglar, dei symboliserer håp! Håpar eg vinn denne gongen:-)

Nordlys sa...

Lodd nr 71 til meg! Skal prøve å lære meg å lage link, så kanskje jeg kommer tilbake for nok et lodd senere ;)
Herlige bilder, som jeg fikk fryktelig lyst!!!!!

Smil Carina

Lille Liljehvit sa...

Åååh!! Jeg har lyst på en et sånt trykk med øyenstikker på! :)

Jeg tar 2 lodd!!! Håper jeg vinner!!!!!!

Jeg digger bloggen din jeg!! Masse inspirasjon å hente!! Du er flink med farger og kontraster, og det er herlig å se!

Klem fra Lilja!! :)

Åpent hus sa...

så kjekt at mange svinger innom og tar lodd.

NOrdlys - du får lodd nr. 72 sånn at du slipper å dele premie med Gunhild Sofie :)

Og Lille Liljehvit du får lodd nr. 73 og 74.
sikkert lykketall! :)

nestemann får lodd nr. 75 - hvem blir det?? :)

Lykkeliten sa...

Lodd nr 75 og 76 går til meg!

Liker å stikke innom ulike blgger, og din er rett og slett fin ;-)

Nå håper jeg på vinnerlykke og ønsker deg velkommen til give away inne hos meg!

lisbet sa...

77 er mitt "lucky number".
Koser meg med bloggen din!

Anonym sa...

Da blir det lodd nr.78 på meg. Åh bilderne fra Hagendornhagen er så fine. Bloggen me like!!

Katarina
dolklun@hotmail.com

PatchworkPassionista sa...

79 og 80 bliver mine lodder. Tusind tak for super blog! Jeg er stor fan og læser dine indlæg med stor interesse. Din hjælp med at linke til lodtrækningen fra min blog, kom som sendt fra himlen :o)
Jeg har selv lavet indlæg om netop HagedornHagen på min blog, da jeg synes de er helt fantastiske. http://patchwork-passionista.blogspot.com/2010/10/fa-smuk-natur-pa-vggene.html
Så nu håber jeg, at jeg kan vinde din fine vægpynt.
Kærligst,
Tine

Mollie sa...

Hei! Så fine premier! Jeg vil veldig gjerne prøve lykken og tar lodd nr. 81 og 82. Da er det bare å krysse fingrene :-D

Hilsen fra Mollie

Åpent hus sa...

flytter over et par loddtakere som sjangla litt og la igjen sine lodd-kommentarer på et nyere innlegg.

Linn skal få lodd nr 83 (ludvigsenlinn@hotmail)
og
2 lodd - nr. 84 og 85 doneres til
Møbelpøbel

Tusen takk for fine kommentarer!

Noen som vil ha lodd nr. 86? :)

FlorasFrue sa...

83 og 84 til meg - så flotte premier!!
Kjersti

Åpent hus sa...

her skal man være kjapp på labben med å skrive inn kommmentar, skjønner jeg! :)

Floras frue - passer det med lodd nr. 86 og 87 i stedet?

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Nr 88 tar jeg :-D
Nydelige giveaway!
Klem Jroid

Anonym sa...

Herlige motiver!! Skulle gjerne hatt en sommerfugl eller øyenstikker på veggen min hjemme!!
Jeg tar gjerne lodd nr.89 :)
Takk for en inspirerende og flott blogg!Like så godt stilen din. Og det er alltid noe nytt og spennende å lese om hos deg! Ha en strålende dag! Hilsen Kjersti -bloggløs!

Anonym sa...

Så fine premier! Jeg er ofte innom og beundrer alle de lekre bildene.

Jeg tar lodd nr 90:-)

ingevju(at)online.no

Hilsen Ingrid

Minimenina sa...

Heisann!

Syntes du har en veldiig inspirerende og fin blogg med masse fine bilder. Liker stilen din kjempegodt :) Give away vil jeg selvfølgelig være med på og tar gjerne lodd nr 91.

Hilsen Kristin

Lille prosjekt sa...

Hallo:)

Et lodd til meg! Har lest bloggen din en stund, liker godt variasjonen i det du blogger om :)

Anette

Guro / MacMatre sa...

Da vil jeg gjerne ta lodd nr. 93 :)

Bloggen din er helt nydelig! Her er jeg innom både titt og ofte, og får masse god inspirasjon!

Og så virker du som en veldig koselig jente :)

God mandagskveld!

Pia sa...

Jeg prøver igjen! Jeg tar lodd nr 94, og jeg følger bloggen din fordi jeg liker stilen din!

Tonje sa...

Dette må jeg jo være med på! Supre premier, spesielt lekre sommerfuglbilder. Lodd nr 95 tar jeg da:) Takk for en flott og inspirerende blogg:) Ha en fin kveld!

Lille prosjekt sa...

Mitt lodd blir da 92, glemte å skrive det :)

Meybime sa...

Hallo :-)))
Etter at jeg fikk besøk av deg på bloggen min her en dag, med kommentar til meg.....fikk jeg vite om dette lotteriet ditt :-))))
Jeg slenger meg på jeg også.
Blir det 96 på meg da?
Klem fra MeyBiMe :-)

nr14 sa...

og 97 på meg:) fin inspirasjon i bloggen din...og det er vel derfor jeg stadig dropper innom:)

mvh Marit

Anonym sa...

Hei, da vil jeg ha nr 98 - er ivrig følger av bloggen din :)
Flotte bilder og mye inspirasjon!

Åpent hus sa...

hei du siste Anonym - vil du legge igjen et navn, og kanskje en epostadresse, i tilfelle du skulle være så heldig å vinne en av premiene? :)

madebyjulia sa...

99 og 100 blir det på meg.

Har vært innom noen ganger,blir inspirert hver gang:)

huset i husvik sa...

Hei! Jeg er gjerne med:-) Lodd 101 og 102 på meg. Fordi jeg liker bloggen din-og sommerfugler:-) Du byr på utfyllende fotos om temaene du blogger om. Nyttig!

Jeg linker.

Helle

Amfea sa...

Hei! For en fin blogg, her må jeg kikke litt mer:))

Tar gjerne lodd nr. 103 jeg:)

joaninha sa...

Lodd 104 på meg :)

Høytrykk sa...

Da blir det lodd 105 på meg. Satser på at det er mitt nye lykketall! :)

Jeg har lest bloggen din en god stund og synes du alltid er flink til å komme med mye god inspirasjon!

Anonym sa...

Lodd 106 på med da, krysser fingrer!! Bloggen din er kjempe fin! Innom med jevne mellomrom å ser hva nytt som står:) Birgitte

Jannike sa...

Jeg krysser fingre og trekker lodd nr 107 og 108!

Li/Småtingene sa...

Så stilige bilder; elsker insekter på bilder - men ikke i virkeligheten...
Jeg tar lodd nr. 109 og 110 - tror det siste blir lykketallet ;-) Hihi
Kjempefin blogg; skal se litt nærmere på den nå... :-)

Therese sa...

De sommerfugl bildene er knall fine, vil også ta lodd - 111 og 112 til meg da :O)

Forresten må jeg få nevne at jeg syntes du har en flott blogg. Mange fine innlegg med mye inspirasjon. Jeg er ikke så flink til å legge igjen kommentarer .... men jeg titter innom deg med jevne mellomrom.
Ha en flott dag!!

hagudden sa...

Hoppas att goda grannar från Sverige också får vara med i utlottningen. :) Jag tar gärna lott 113 - och skulle bli fantastiskt glad för bilderna. De skulle passa perfekt hemma hos oss, vi har många tomma väggar i vårt nybyggda hus.
Tack för all inspiration - jag läser ofta din blogg.

Mie sa...

Jeg tar gjerne lodd nr. 114 og 115 :) har linket fra bloggen min, Velkommen til å besøke meg og være med på mitt blogglotteri :)

Første besøk på denne bloggen i dag, men jeg føler meg som hjemme, har også alltid elsket småkryp som sommerfugler og marihøner og øyenstikkere *♥*

Anonym sa...

Eg tek gjerne lodd 116:) Super blogg du har!

Mvh Marianne
Marianne.naro@mimer.no

Black Orchid sa...

Hei.

Jeg tar gjerne lodd nr 117.

Åpent hus bruker jeg som en slags inspirasjon og informasjonsblogg, kjempekjekt å finne så mange fine ideer og tips om hva som finnes der ute. Tusen takk.

Ha en fin dag.

-Black Orchid-

Miss Monday sa...

Hei,

Jeg tar gjerne lodd 118 og 119.
Jeg kikker stadig innom "Åpent Hus" og her er det alltid masse spennende inspirasjon! Takk for det!

Ha en fin søndag!

svimelaura sa...

Heisann!

Er innom her for første gang og liker det jeg ser:) Synes du skriver på en hjemmekoselig og vennlig måte og så har du jo innmari fine bilder!

Jeg tar gjerne lodd 120 og 121 i lotteriet. Blei visst følger i samme slengen også, gitt:)

Mona sa...

da er vel loddnummer 122 og 123 mine!

Sommerfugler ja, digger dem jeg å! var på naturhistorisk museum i høst - der har de fine sommerfugler der!

Det er jo fint med alle uglene og soppen (men fluesopp er for meg jul, ikke så mye annet må jeg si) og jeg liker veldig godt rådyr. Må innrømme at jeg hoppet litt på den der trenden, men er det snakk om sommer må sommerfugler være det ultimate ;0)

Liker det jeg ser på bloggen din!

Har en GIVEAWAY på bloggen min, hyggelig om du vil være med.

Ha en fin mandag!

ingrid sa...

Jeg slenger meg med, lodd nr 124 til meg. Første gang innom bloggen din. Ga mersmak ;-) Mvh ingridedalsmo@gmail.com

Knøttehuset sa...

Hei

har lagt til lenke på bloggen min.

Synes bloggen din er fin såklart!

2 lodd til meg nr 125 og 126

Anna GL sa...

Ett lodd til meg, så da blir det lodd nr 127! Har på følelsen at det er et lykketall! :)

Pringeling sa...

Jeg vil også være med! Har linka i min blogg, så da tar jeg lodd nr. 128 og 129 :)

Tonje sa...

Hei
Jeg vil også gjerne være med på lotteriet. Det blir lodd nummer 130 :)
Liker alltid å besøke bloggen din. Masse inspirasjon å hente hos deg!
Klem Tonje

Namaste (jeo74) sa...

Detta fekk eg ikkje med meg i går :o)
For ein flott give away, og flott blogg!

Eg trekke lodd nr 131 og håpe på det besta ;o)

Ha ein strålande dag!

Katrine K sa...

Jeg tar gjerne lodd nr 131 jeg da, nydelige bilder. Inspirerende blogg du har, jeg kommer innom senere også! Og takk for hyggelig hilsen!

Eple sa...

Første gangen jeg er inne på bloggen din- og tenker jeg skal sette av litt tid slik at jeg kan bla meg litt bakover og se meg rundt omkring her. Det ser ut som en kjempefin blogg :-)

Jeg trekker gjerne et lodd- og tror det må bli nr 133
(ser at to stk har trukket nr 131)

*krysser fingre*- fantastiske premier :-)

Strikk og tøys sa...

Hei! Jeg ber med dette om å få lodd nr. 134-135.

Jeg koser meg stort med bildene i bloggen, mye inspirerende.

Åpent hus sa...

bare så det ikke skal herske noen forvirring om loddnr: Katrine K tildeles lodd nr. 132

Anonym sa...

Jeg tar gjerne lodd på disse nydelige bildene, lodd nr 136. Jeg leser bloggen din hver dag, ble så glad da jeg fant den ved en tilfeldighet. Mange interiørblogger har mye dill og "pynt", endelig fant jeg en som setter pris på enkelt interiør og rene linjer. Jeg finner daglig masse inspirasjon i din blogg, mange takk!

Kristin H

Mari i Bø sa...

Jeg tar gjerne 1 lodd. Jeg har vært fast leser en stund nå og synes bloggen din er proppfull av inspirasjon:) GLEDER meg til hvert innlegg.
Mari:)
marwosio@hotmail.com

Trollmor sa...

Hei :) Trekker vel lodd nr 136, jeg da. Sommerfuglbildene er nydelige, og det er merkelig hvor vakre andre insekter kan være også. Stilige motiver, og fin blogg :)

vennlig hilsen Toril

Trollmor sa...

138 ble det visst.

Mari i Bø sa...

Jeg tar lodd nummer 139. Glemte å skrive det på forige innlegg.
Er blitt fast følger av din blogg og elsker all inpirasjon den gir. Stå på videre=)
Mari
marwosio@hotmail.com

Åpent hus sa...

vi rydder litt i loddnumrene.
Kristin H får 136
Mari i Bø får 137
Trollmor får 138

noen som vil ha 139?
Fortsatt noen dager til trekning! :)

lott@ sa...

Da tar jeg nr. 139 og 140.
Jeg digger den gjennomførte og moderne stilen i bloggen din, og tror den er sikker som stein i mange år fremover. Rene linjer, designklassikere og bøtter med kreativitet og god smak.

Med et lekent sinn sa...

Heihei! Liker bloggen din meget godt! Er så imponert over deg, måten du skriver på , all infoen og at du "avslører" hva neste innlegg skal handle om. Imformativ og inspirerende rett og slett.
Jeg trekker 2 lodd, nr 141 og 142.

Spnennende!
ps. Jeg får ikke "lov" å venstre klikke på giveaway bildet ditt.. får du til å unblocke det?

mvh Med et lekent sinn

Judith sa...

Ååååå, håper jeg rekker det nå! Jeg har også sommerfugldilla, og elsker disse bildene! Første gang jeg er her inne, så hadde flaks nå;)

Judith sa...

Åja, lodd ja. Blir vel nr 143 på meg da:)

hviit sa...

Jeg tar med meg lodd nr 144. Og bloggen din liker jeg fordi den er Åpen og teffer meg rett i hjertet. Elsker de flotte bildene du finner, amneg gode tips og bra skrevet:)

Stinius sa...

Da tar jeg 145 og 146 jeg. Ligger link i bloggen min:

http://nesebakken.blogspot.com/

LikeBree sa...

Så bliver jeg vel #147 & #148...
Dejlig blog, gode ideer, skønne ting
Tak for det

Tjek din Give Away på http://missingcreativity.blogspot.com/

Kirkesjov sa...

Jeg snupper nr. 149 0g 150! Håber at der er held ved de numre :-)

Mvh. Mette

Love and vegetables sa...

hei!

zoopayne tar et lodd! god advent!

Lille w sa...

Wee, jeg elsker disse bildene, og selv om jeg er født uten vinnerlykke på slike ting gir jeg ikke opp:) Herlig give-away!

Ha en fin dag!

Åpent hus sa...

vi deler ut loddnr
Zoopayne med Love and vegetables får lodd nr. 151
Lille w får lodd nr. 152

lykke til!
en dag til å gjøre det på. Trekning i morgen kveld! :)

Cathrine Strøm sa...

i`m in... 2 lodd.. :)

Håndlaget av InaPina sa...

Jeg tar lodd nr. 155! :)

Nina sa...

Og jeg nr. 156 og 157 ;). Så glad jeg kom over denne da ;)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...