onsdag 12. januar 2011

Midt imellom


Jeg har som mål å blogge både om eget hjem og hverdag og om ting "der ute" som inspirere meg. Men når vi bikker midtvinters og julehøytida er rydda ut - hva er det man blogger om hjemmefra??

Jeg kan ikke skryte av ambisiøse gourmetprosjekter. Ei heller egenprodusert lekre brukskunst/håndtverk, som i andre deler av blogglandia. Og så er jeg jo ikke så ting-fokusert at jeg driver å anskaffer nytt til hjemmet hele tida! :)


Skal jeg heller ta sjansen på å fortelle at juletreet fortsatt ligger på verandaen og at verandadøra er snødd igjen? Om at vi innser at pepperkakehus-settet 2010 forble ubrukt og er for seint til å ta frem til ungene nå?
Om at julesnøen er blitt til stålis med slaps oppå og at det er bortimot umulig å fote seg utendørs for tida?Eller at vi er "godt i gjenge" som det heter med hverdagen igjen? At dagene fort fylles av gjøremål og programposter for familien på fire i rekkehus? :) Og at første helga ble nytt på skifjellet fremfor å fylle fridagene med "må/bør/skal"-gjøremål. (yes!)Hvordan ser det egentlig ut i Åpent hus om dagen?
Saken er at jule-Amaryllisen først blomstrer nå. Og at glassenglene får dingle i stuevinduene litt til. Det røde og "juleaktige" er pakka ned, men takk. Jeg vurderer det slik at det ikke er så mye spennnende å formidle herfra. Jeg føler at det er ventetid nå. Midt-i-mellom-tid. Venter på at det skal bli lysere dager. Venter på ... tja. Hva da?Litt fritid og overskudd, kanskje? :)
Til å få rydda litt ordentlig her! Til å bli kvitt følelsen av at inngangsområdet er et evig depot. Til at jeg en gang for alle endelig skal greie å bekjempe de evigvoksende kleshaugene og stablene med "papirer" uten fast oppholdstillatelse.Tror jeg må begynne å gå turer igjen. Frisk luft hjelper for alt, ikke? Vi er så heldige å ha et skjønt nærområde for friluftsliv. Ja! Det høres ut som en god idé. Og kanskje endelig komme igang å trene igjen?
Kanskje legge vegg pc'en noen kvelder og heller lese bok? Også god idé.
OK. Herved offisielt. Mine forsetter for januar måned. er utarbeidet. Takk for gode tips, du som leser! :) Hihi!!

Som takk får du en liten oransj bildehilsen. En liten vitamininnsprøytning? :)

Ha en strålende og oppbyggelig uke!
Hilsen Åpent hus (c)

I neste innlegg
designfavoritt

14 kommentarer:

 1. ET HERLIG INNLEGG.!!!
  Der har du meg i dag... forresten ikke bare i dag..
  Overskudd kom til meg.
  Jeg skal på trening i morgen 08.30..gjesp.
  Men det skal bli så bra etterpå !!
  Klem

  SvarSlett
 2. Orange er en deilig farge.
  Ønsker deg en fortsatt fin uke.

  Hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett
 3. He he... som jeg skulle sagt det selv. Jeg har julepynt-depot på soverommet, at man ikke bare kan få det opp på loftet?!

  Men i kveld må jeg jobbe litt, har en del som må gjøres ferdig før jeg begynner i ny jobb. Skal bare surfe litt først...

  SvarSlett
 4. Godt å høre at alt er omtrent som det skal sånn midt i andre uka i januar. Oransj er en flott og oppkvikkende farge. Fikk nesten lyst til å trene, men skal se på en film i stedet.
  God kveld!

  SvarSlett
 5. Hei på deg!
  Herlig innlegg med mange god poeng! :-) Gå en tur å lese en bok var gode tips jeg gjerne tar med meg o gså.

  Håper du får noen fine dager mot helg, med bok og turer! :)

  Godklem Jorid

  SvarSlett
 6. Takk og gudskjelov at vi er flere som ikke er særlig ting-opptatt (selv om jeg har fikset på en ting i dag...)
  Apropos oransje gergeraer: jeg tenkte på dem tidligere i dag, at det hadde vært fint sammen med mine nå litt forvokste julerøde amaryllis, i en snittet bukett. Foreløbig ble det bare med tanken, men kanskje...
  Og så tenker jeg, til å ikke ha noe å blogge om, har du jaggu kreert et fint blogginnlegg :-)

  SvarSlett
 7. "Gerbera" mener jeg - oransje gergera - for det er det?

  SvarSlett
 8. Angående dukkesengetøy - send meg en mail! frk_pippilotta@yahoo.com

  SvarSlett
 9. Herlige oransje bilder! Å gå tur er fint, da får man gjort unna mye tenking og kanskje plukka opp noen ideer.

  SvarSlett
 10. Jeg leser din blogg og du inspirerer da meg til å få fart på ting i hjemmet mitt -har pusset opp kjøkkenet i høst og nå er snart soverrommet klart, med mange fine fargedetaljer som jeg har fått tips om på siden din så takk for det...

  Og oransje er en energi fin farge og det passer som en vitamininnsprøytning midt i denne kalde hvite snøen...

  Ha en god uke fortsatt

  Fra Hilde Johanne

  SvarSlett
 11. Mine amaryllis kom heller ikke før etter jul. Så alt er ikke helt i gate da. De er hvite så det gjør ikke noe. Du har det vel som de fleste. Piffen går litt ut etter jula. Hva kan en begynne å blogge om? Må tenke dypt og lenge jeg. Kjekt å titte innom deg.
  Klem

  SvarSlett
 12. Deilig orange bilder! Kraftig energi en grå vinterdag :)

  SvarSlett
 13. Deilige bilder av søte clementiner. Du må titte innom bloggen min, det er et par premier der til deg fra nyttårsgavedrysset, du kan velge deg 2 ting for du var blandt de tre første som ble trukket ut :) Riktig godt nyttår! *♥*

  SvarSlett
 14. vi har ikke mulighet til å gå ut og opp på ski, så vi tok en liten innsats forige helg og er veldig fornøyd med resultatet - ok, måtte jobbe hardt et par dager til før det ble ryddig...MEN nå skal jeg nyte helga - det håper jeg du også gjør!!!

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...