søndag 23. januar 2011

Gave til familien

Husker dere forrige runde med blogglotteri her i Åpent hus? Da var det store og små sommerfuglbilder fra Hagedornhagen i premiepotten. Denne gangen får jeg gi vekk noe annet fra samme foretaket: nemlig et kjempefint bildelottospill med alle de skjønne motivene fra seriene med sommerfugler og insekter.For en gangs skyld en premie som kan være til hele familien! :)Er det ikke fint?

Foto (c) Åpent hus

Håper du har hatt ei fin helg. Vår har vært ganske så innholdsrik: tvillinger på 6 år på overnatting, barnebursdag, jentecafétur, lekebesøk, muffingsbaking, rydding, .... og puh, sikkert noe mer som jeg ikke kommer på i farta..! :)

I kveld drar jeg nordover. Blir et par dager i Tromsø med jobb. Er det kanskje noen som har tips til bra kaffebar eller spennende butikk jeg kanskje kan svinge innom hvis jeg skulle få noen minutter ledig?

God ukestart til alle! Beste hilsner fra Åpent hus

I neste innlegg
 landsted å trives med..

4 kommentarer:

 1. Så nydelig! Jeg vil gjerne delta :)

  SvarSlett
 2. Nydelig bildelotto. Jeg ønsker også å delta :)
  God søndag til dere
  Klem Tonje

  SvarSlett
 3. Kjekk premie! Eg vil gjerne vere med!

  SvarSlett
 4. Hei hei!
  Jeg vil så absolutt delta i lotteriet ditt, men jeg ønsker også å ta din utfordring, så melder meg på når innlegget mitt er klart :)
  Det jeg egentlig ville var å tipse om cafeer i Nordens Paris :) Har bodd der, og har mye familie i området, så er godt kjent kan man si :)
  Cirka Cafè er å anbefale, nydelig kaffe og god stemning. Om du vil unne deg noen søtsaker til kaffen anbefaler jeg Aunegården, nydelige kakesamling...Blå rock cafe, hr verdens beste hamburger, bare spør etter bestselgeren :)
  ellers er Tromsø en herlig by om du liker cafeer, bare velge og vrake. Kom på en til, Kaffe Lars, her gikk mange av studielån pengene kan man si :)
  Klem klem

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...