tirsdag 13. oktober 2009

Nytt bad


Det meste av huset ellers stod i stil med dette, da vi flytta inn for fem år siden. Dette er "lilledo" - altså toalett nr. to i Åpent hus. Silketapeten og den svære onyx-vasken i rosasjatteringer var jo prima, synes "den eldre garde", og mimret om hvor dyr og flott de husker at den var, og hvor ettertraktet, i deres tid ... Ja. (kremt)

Åpent hus følte da likevel for en viss fornyelse, og sørga for å skrelle det vesle rommet reint for alt som minnet om forrige årtusen. Inkludert stråleovnen høyt oppe på veggen, skapdørene med pålimte gullprofiler i plast, og blyvinduet i pastellfarger. Minus doen, som ikke kunne erstattes av vegghengt versjon av praktiske grunner.


Jeg har nevnt det før, i innlegg om "selvtegnet" tv-benk: det LAR seg gjøre å få ting skreddersydd uten at det nødvendigvis koster skjorta. Noen ganger ser man veldig tydelig for seg hva man ønsker å få til, ikke sant? Og av og til kan det være vanskelig å finne akkurat det som hyllevare i butikken.

For oss (eller faktisk for mr. Åpent hus) var det en smal sak å tegne opp hva vi ønsket som løsning: spesifikasjoner for servantbenk, hyller og belysning. Og så lenge håndtverkeren forstod norsken vår, var det ikke noe problem! :)Med "tabula rasa" fikk rommet allerede et roligere preg. "Skreddersøm" av servantbenk og hyller lot oss få utnytte plassen i rommet optimalt. Det ble veggfestet kran og nedfelt vask, og åpne hyller under og på siden. Og for å gjøre rommet så stort som mulig, bestilte vi speil tilpasset hele veggens bredde over vasken.

I neste innlegg skal jeg få lagt ut bilder av det ferdige resultatet. Må bare ei runde med kamera først. :)

3 kommentarer:

 1. Det blir jo et helt nytt rom!
  Stilig.
  Klem fra Anine

  SvarSlett
 2. Gleder meg til å se bilder av resultatet:) Ser veldig lovende ut! Moro å få det akkurat sånn som man ser det for seg:)

  SvarSlett
 3. Gleder meg til å se! Har troen på at dette blir kjempebra!!

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...