søndag 25. oktober 2009

Kjær arv

Åpent hus ønsker å være kjent for sin gjestfrihet. (derav tittelen, ja: Åpent hus) Vi vil at folk skal føle seg vel når de stiger innafor. Her blandes gammelt og nytt, dyrt og billig, kortreist og langreist; til en egen blanding av passe avslappa innredning som utgjør vårt hjem. Og det skifter sammen med våre barns alder, og familiens ulike behov og interesser.Dette kaminuret er en av de kjære arvegjenstandene i miksen Åpent hus. Det tilhørte kjære morfar Anton, og hadde hedersplassen på kaminen hans, mellom to porselenshunder. :)
Selv om herr Åpent hus i utgangspunktet ønsket en helmoderne stue, fikk jeg trumfet igjennom et og anna innslag av eldre tider. Det skal ikke så mye til, men med et par slike innslag syns jeg stua blir mer personlig og avslappa om du vil.
Morfar Antons kaminur troner i vinduskarmen bak sofaen fra Slettvoll. (uten porselenshundene) Og herr Åpent hus, tror jeg har blitt vant til - og kanskje til og med liker - at den finnes der. Men som herr Åpent hus en gang sa: "skal ikke bli noe sånn museum, heller, altså!" ;)
Med dette er ny etikett lansert i Åpent hus: "Gammelt" :)

1 kommentar:

  1. Flott klokke! Synes det er flott at du tar vare på det gamle, og ekstra stas er det vel når det er fra egen familie?
    Ha en videre fin mandagskveld

    SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...