søndag 22. august 2010

Retro på nettEr du av de som liker å blande gammelt og nytt, men ikke finner det du er ute etter på din lokale Fretex eller hos eldre i slekta? :)

Der er mange alternative salgssteder på nett. Her er en av dem. I dag har jeg lyst til å kose meg med fornøyelige og fine brukte retromøbler på salg fra tyske Velvet point.  

Velvet point har både lamper og tilbehør også.


Dette er favoritten min hos dem, tror jeg.

Et vakkert lite møbel med fine linjer, lekre små detaljer og godt håndtverk. Det er i kirsebærtre, som nok i utgangspunktet ikke er noen favoritt, men likevel!

I morgen
blir det rapport fra helgatur med kidsa

7 kommentarer:

 1. Herlige bilder av herlig retrointeriør!!!Jeg digger alt sammen!

  SvarSlett
 2. Tusen hjertelig takk for gode ord i bloggen min kjære du, du skal vite at dem varmet, for en er jo selv så trøstesløs kritisk til det man presterer :-)

  Startet jo som en renhekla interiørblogger jeg også, men etterhvert føltes det ikke som om det var meg i det hele tatt, nå derimot, blogges det fra hjerte og sjela!!

  Superfin dag til deg.

  SvarSlett
 3. Fine bilder av fine ting. Jeg kom nylig over en butikk (som både er på nett og fysisk har store haller utenfor København. Green Square Copenhagen tror jeg det var....

  SvarSlett
 4. Den hvite divanen var fin! Synd du ikke har helle med deg i jakten på bildet...Kanskje du får ta cameraet fatt selv og gå ut i den grønne skogen...=)

  SvarSlett
 5. Herlig utvalg, jeg er med :)

  Takk for koselig kommetar inne på Just for the shape of it. Den er så ny, så det er ikke så mange innom enda. Jeg hopper i taket da jeg ser noen har vært der ;)

  En fortsatt fin dag til deg!

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...