torsdag 29. oktober 2009

GDS '"bildeteppe"

Mange interiørbloggere er over gjennomsnittet "visuelt orienterte" - det sier seg vel kanskje selv!  :) Det er i alle fall jeg. Og foto er en stor interesse og hobby. Der er så mye fint man bør unne seg å se på ofte! Egenproduserte eller innsamlede bilder bør få sitt utstillingssted, enten til alles glede, eller ved din egen lille "arbeidsplass".

I Åpent hus har vi brukt tradisjonelle fotorammer i sammensetning. Det er vi godt fornøyd med. Det kjekke med slike sammenstillinger er at man kan skifte ut enkeltbilder og fornye litt og litt.

Familievegg i hallen
Eget galleri på kjøkkenveggenJeg ble nylig kjent med bloggen Glassveranda, som steller med mye rart, og ofte tar ideene som svirrer i hodet ned til praktiske prosjekter som blir virkelighet.

Gjør Det Selv: I innlegget lenket her, viser Glassveranda en annen måte man kan samle fine bilder til en egen sammenhengede veggcollage. Med praktisk steg-for-steg forklaring. Enjoy!

I morgen blir det "visning" av badet i villaserien.
Ha en fin en!

4 kommentarer:

 1. Heisann :-)
  Her er man kjent i sin egen by :-0
  Jeg spiste endel på Pastasentralen for 13-14 år siden da jeg bodde midt i sentrum, det vr tider det!
  Tusen takk for påminnelsen om at den er flyttet og ikke revet!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Du er en utrolig flink blogger! Veldig god på å bruke alle mulighetene (som jeg ikke har funnet ut av enda) som å linke til tidligere innlegg, bruke søkeord, tema, og ikke minst til å gi oss små hint om hva som kommer senere!

  Spennende og interessant å følge med! Jeg har et prosjekt bildevegg på gang selv. Vet ikke når jeg får hengt opp, for mangler fortsatt noen rammer - så nå står det svarte rammer rundt omkring over alt som venter på å komme på en og samme vegg...!

  SvarSlett
 3. Hei du! Så nettopp en kommentar fra deg (fra 13.09!) hvor du spør om hvordan man kan sette opp venstrekolonnen. Da må du bytte template fra to-kolonners til tre-kolonners. Hvis du har en e-post så kan jeg sende deg template'en. NB: Når du bytter template må du legge inn alle instillingene dine for venstremargen på nytt, så husk å ta kopi :):):)

  SvarSlett
 4. I alle dager?! :)) Så hyggelig dette var da!

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...