torsdag 7. januar 2010

Kjærlighet på kjøkkenet 4Her er stålbestikket vi bruker i Åpent hus.
Vi fikk det til bryllupet vårt og er veldig glad i det.
Det har fine linjer, og er godt å holde i.
Det heter Trento.
En annen favoritt er Maya. Det er litt bredere og rundere i formene. Det har vi salatbestikk i - bryllupsgave. Syns ikke det gjør noe å ha det i anna serie enn resten.

Sammen med middagsserviset fra Wedgewood (Jasper Conran White)
gir det en enkel og fin ramme om måltidene hos oss.
De gir et nøytralt utgangspunkt, som gjør at bordet kan få ulik stemning og stil, alt ettersom hvilken dekor som introduseres.
(Noen raske og enkle eksempler under - ikke allverdens styling - beklager! :))


Muggene i dette serviset er det vakreste av alt! De har jeg laga eget innlegg om. De finner du her.

Kaffekoppene syns vi er litt for små. Så kaffeserviset har vi ikke anskaffet. Der bruker vi arvegods i stedet. Men det har vi ikke så mange sett av.Er det egentlig mange som bruker små kaffekopper lengre? I hverdagen går de stort sett i kaffe/melk-drikker her hos oss. Når vi svinger i gang vår kjære kaffemaskin (- og det er daglig.) Da bruker vi glass. Kanskje kaffeservise til 12 bare er en gammel tradisjon som ikke nødvendigvis trenger å følge oss videre? Vet ikke. Det handler kanskje mest om livssituasjon. Med to små i huset og fulle jobber, er det sjelden vi har 12 til kaffe her i huset. :) Men det kan jo forandre seg. Når ungene har blitt litt større, vi har overtatt drømmehuset og jeg jobber redusert ... :) hihi.


Helt på tampen: til dem som liker å høre hva trendekspertene sier om interiøråret 2010:
tre videosnutter her.

I neste innlegg
vil jeg vise dere en av mine favoritt inspirasjonsbutikker.

9 kommentarer:

 1. Hei!Her kommer en liten service anbefaling fra meg :) Jeg har falt for service Nature fra Wedgewood. Det er helt hvitt men med mønster som "kommer ut" av koppene/fatene. Det minner meg om en bregne og det er veldig fint. Vi ønsket oss dette i bryllupsgave og fikk en del av det. Jeg er spesielt glad i frokost koppen da denne er perfekt for en kaffe latte på en helgemorgen....stor og god og litt staselig :) legger ved linken så kan du jo se selv. Det finnes i middagsservice også.
  http://www.wedgwood.com/GB/Tableware/Wedgwood/White_Room/Nature
  Klem

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig kommentar inne på bloggen vår, det går fremover men ventetiden er lang!
  Er litt treg med bilder, men skal se hva jeg får til før helgen.

  Vi har også Trento-bestikket (for tiden pakket ned et eller annet sted) og er kjempefornøyd. Passer til det meste og er like fint til hverdags som til fest!

  Er ellers en tilhenger av STOORE kaffekopper. Har de små nette til "finserviset" (Extreme Platinum) men tyr ellers til store, gode krus.

  Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
 3. Hei på deg:)

  Tusen takk for fine ord inne på bloggen min:) Her har jeg aldri vært, spennende!
  Fantastisk mye inspirasjon å hente her ser jeg! Jeg smygtittet litt lengre ned her, og så et bilde av noen kurver, de er forresten fra House doctor hvis det skulle være til interesse;) Men de knæsjfargede magnetene, vet du hvor de er fra?

  Klem fra meg!

  SvarSlett
 4. Tack för din kommentar hos mig :-). ABC-planschen har jag köpt här: http://www.barnbokhandeln.com/67-majas-abc-affisch.html
  Kram, Anette

  SvarSlett
 5. jeg har forelsket meg fullstendig i elements fra royal copenhagen. liker egentlig det meste av louise campbell's design :) her har hvert element sin farge, finnes også i hvitt. tenkte jeg skulle blande litt, noe hvitt og noe med farge...er ganske dyrt så det tar nok tid før jeg har et komplett servise derifra..

  ønsker dge en fin helg,
  klem

  SvarSlett
 6. Henger meg på Vibeke her! Royal Copenhagen signert Louise Campbell er det som står øverst på ønskelisten her når det kommer til servise. Synes det er heeeelt nydelig. Til det ville jeg hatt røffere bestikk og gått for Skaugum. Kanskje t.o.m vært så gærn og valgt det i teak. Kul kontrast!

  Fint med innlegg om dette også, er ikke så ofte jeg ser lenger ;)

  Ha en super torsdag!
  Klem

  SvarSlett
 7. Hei:)

  Takk for koselig hilsen på bloggen min:)
  Sliter med å finne ut hva jeg skal spare på jeg.... liker så mye forskjellig!!!

  Klem

  SvarSlett
 8. hihi - ser ut som vibeke, ifralahell og jeg er HELT enige.

  det morsomme var at jeg måtte inn på wedgewoods sider, siden jeg husket et servise som jeg tror du hadde likt - og det var jo selvfølgelig det du allerede skriver om, hihi - conran white. NICE!

  svigers samler på edme til oss, men det er ikke et overlagt valg, men resultat av en tilfeldig butikks svært begrensede vareutvalg, til et gitt tidspunkt i historien:):) edme har store kopper, og de kjøper vi, ikke de små. har kaffekups i størrelse med en lillefinger fra arv - og tror som deg at den lille kaffekoppens tid definitivt er forbi. jeg vil ha en ordentlig kaffekopp, ikke en slurk, hihi!!

  jeg er oppvokst med maya, så det er min favoritt. mamma har hatt det i bruk hver eneste dag siden jeg ble født, og det ser fortsatt helt nytt ut. det er utrolig, egentlig:)

  den barnestolen jeg viste er faktisk veldig god, så akkurat nå er det mest jeg som sitter på den, (er bare 164). gutten som skal ha den er ikke helt fortrolig med at tripp-trappen hans skal overtas av lillesøster - men det er forhåpentlig mer vanen:) hihi - tenker det hadde vært god barneoppdragelse å gi han tannlegeskrekk før han har vært hos tannlegen for første gang:):):)

  SvarSlett
 9. Hei kjære du!
  Må bare takke for fine kommentarer inne hos meg! Du har så mange fine ord å dele!:) Det varmer:)
  Så mange fine innlegg som har kommet her!
  Gøy med et service-innlegg! Kanskje jeg også skal få laget det en dag! (Må bare få tatt noen ok bilder).
  Vi har kaffeservice fra Jesper Conran, men ikke med de koppene du viser. Nå har jeg særdeles lite peiling på service egentlig, så kanskje det finnes mange ulike kopper. Eller kanskje det ikke er samme servicet en gang:)

  Ser at det er flere som har spurt etter gulvet vårt i det siste. Så skal prøve å lage et eget innlegg om det:) Kommer så snart jeg får tid!
  Klarer å presse inn litt bloggetid mens minstemann sover og storebror leker alene:) Synes det er fint å ikke bare stelle hus og unger. Må koble av med litt datatid innimellom. Selv om det ofte bare blir noen minutt om gangen:)

  Ønsker deg en fortreffelig fredag og en herlig helg!:)

  Klem

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...