mandag 18. januar 2010

Award og utfordringer

Vet ikke om jeg greier å holde orden her, men jeg har altså mottatt en award og diverse utfordringer i det siste. Rart så fort man kan miste oversikten i bloggverden! :)


Føler meg egentlig fortsatt ganske fersk - etter et halvt år med egen blogg. :) - Blogging kan virkelig være vanedannende! Kanskje en nybegynner-svakhet? Eller bare tegn på at jeg har havna der jeg hører hjemme!! :) Dumper stadig borti nye spennende blogger og gjennom alle dere - masse inspirasjon og gode tips og hverdagsvisdom. Og dere andre, som kikker innom og legger igjen små kommentarer - dere gjør meg kjempeglad!!

Og litt respons er nok for meg ganske viktig for å føle at det er verdt å fortsette - Tenk om ingen ville besøke og ingen ville legge igjen et livstegn! Da hadde jeg stengt Åpent hus. Og tatt frem notatblokka mi for meg selv igjen. ;)


Her er de tre utfordringene jeg har fått med meg at hyggelige bloggere har sendt meg. Har valgt å plukke ut for meg nyoppdaga blogger å gi utfordringene videre til. Her er de:

Utfordring nr. 1
Bloggen Funkisvilla har utfordret Åpent hus til å finne frem fem blå ting vi ikke kan klare oss uten. Hmm. Blå, da! Ja, jeg vet at det nok er en trendy interiørfarge denne våren, men det er få blå ting hos oss for øyeblikket. (Ei heller slik at vi kaster ut alt vi har når det dukker opp nye "motefarger" i interiørverden!!) :) Men når jeg begynner å tenke, så dukker det jo opp litt likevel! :)


1) Godstolen til ungene - ikke noe lekkerbisken, men herlig å sitte i - har til og med gyngefunksjon. :)2) Lillemors koppesett - i daglig bruk. Heldig den som får komme i hennes selskap

3) Karaffel - Iittala. Fast inventar på spisebordet og stuebordet, sammen med glassene.
4) Kivi telyslykter, også fra Iitalla - flyttes rundt i huset etter humør. Blir aldri lei av dem.5) Sofaen i hallen - som har fulgt oss så lenge, har lang og spennende historie og har "blitt ny" hos oss.
Sofa før  Sofa etter. Sofaen har en "sentral og viktig multifunksjon" i hallen i Åpent hus. Uunværlig sittemøbel og etterhvert også en av de derre tingene med STOR affeksjonsverdi! :)

Gleder meg til å se hva disse fire finner frem! Tar dere utfordringen? :)
Rikkes stil
Fredrikke 84
Briggs lekehus
Minmill


Utfording nr. 2


Og så har Therese med bloggen Litt av min verden gitt meg en award (jeeeee) og bedt meg oppdage nye blogger og gi awarden videre til. Det er vel faktisk min første award. :) Takk så mye! Men vet ikke helt om hvor "høyt den henger". Er poenget bare å finne nye blogger, eller skal disse bloggene ha andre kvalifikasjoner? Jeg har i alle fall både gått på oppdagelsesferd, og valgt nye blogger jeg synes er fine og fortjener litt heder.

Purple Area
Decorage
Frk DrittNøgd
Haust

Gratulerer! Tar dere den videre?


Utordring nr. 3
Floras frue har utfordret meg til å velge ut et sitat som har betydning for meg.
Det er lett - men dessverre ikke så veldig overraskende. Men for meg oppsummerer dette et skifte i innstilling og "en jevnlig påminnelse:

"Alla dessa dagar som kom och gick
- inte visste jag at de var livet.."
(Stig Johansson)


Det betyr for meg: ikke drukne hverdagen i hig etter nytt og bedre - og planer og stress etter en perfekt morgendag. Men husk å nyte øyeblikkene og hverdagen og de små herlige ting som gir livet mening. - her og nå.

I min jakt etter "hodet" bak dette sitatet, kom jeg over ei fin nettside. Her er mange visdomsord og fine ord.
http://www.ordtak.no/

Sender sitat-utfordringen videre til:
Fing ting og sjokolade
Jakobshilleren 09/10 
Duften av erteblomster
Room by Sofie
--> Tar dere utfordringen?


Hvis noen av disse bloggene er ukjente for deg, anbefaler jeg dem en liten visitt. Der er mange flere blogger jeg kunne nevnt, men det er umulig å liste opp alle på en gang. Noen må jeg da også spare til neste gang! :)

Alle foto (c) Åpent hus

8 kommentarer:

 1. Så herlig og sommerlig det var hos deg! Hege

  SvarSlett
 2. Hei! så hyggelig med en award :) Takk! Den satt jeg pris på. Jeg er litt i samme situasjon som deg, føler meg av og til litt fersk, men det er jo det som er så fint med egen blogg, ingen kan bestemme hva og når du skal skrive! Jeg likte bloggen din veldig og syntes du hadde løst alle utfordringene strålende ;-)

  SvarSlett
 3. Je likte så godt koppene dine...elsker kopper!
  Fint ordtak også!Og gratulerer med awarden, den fortjente du sikkert =)

  SvarSlett
 4. Så fine og sommerlige bilder! Veldig bra ordtak, har ofte tenkt at det burde stått skrevet på veggen som en liten påminnelse i en hektisk hverdag..

  SvarSlett
 5. Tusen takk for award!:-) Fargeutfordringer er alltid kjekke:-)

  SvarSlett
 6. Flotte bilder og gratulerer med awarden, vel fortjent!

  Jeg kaster meg over utfordringen!

  SvarSlett
 7. Hei og god kveld!
  Tusen takk for koselig kommentar for leeenge siden! Jeg er helt på etterskudd med å visitere andre akkurat nå. Det har vært så mange kommentarer i det siste, at dersom jeg ikke får svart på et innlegg hoper det seg lett litt opp. Liker å svare når folk sender glade hilsener! Flott å komme hit til åpnet hus!
  Årsaken til at jeg kom på at jeg ikke hadde fått svart på hilsener på et eldre innlegg, er at min storesøster som driver interiørbutikk i Sandefjord akkurat var innom. Ikke akkurat overraskende at det blir litt interiørsnakk kanskje. Hun fortalte at hun likte å besøke bloggen "Åpnet hus", synes den var kjempefin og at du hadde så god peil. Da husket jeg navnet på bloggen, og fikk det for meg at her var det noe jeg aldri hadde fått vært innom.
  Da hun reiste, tok jeg strake veien opp på dataen og her er jeg.
  Du spurte meg blant annet om jeg hadde noe ide om hvor kjøpe en globus ala min. Jeg har handlet min på et stort loppemarked her i Sandefjord som arrangeres to ganger i året. (Runarhallen)Synes man kan gå på slike på store loppemarkeder i blant. Da vi var på ferie i Danmark i sommer, så jeg stadig globuser i bruktbutikker vi var innom. Det mysser jo med "Genbrug" i Danmark.
  Det gjelder bare å ha flaks å være på rett sted til rett tid, hvilket jeg håper du er en vakker dag og får med deg drømmeglobusen hjem.
  Når det gjelder den sorte lampa jeg har på kjøkkenet, som jeg fikk av søsteren min, gir den ganske sterkt lys (egentlig litt for kaldt) med den lyspæra vi nå har.
  Vi hadde en annen type pære i førsty som ikke var like fin, og da ga det et varmt lys.
  Så fine blå ting du viser forøvrig. Kårer mine favoritter til den sjarmerende sofaen i hallen samt kivi-lysestaker og lillemors koppesett.
  Ha en fin kveld! Mange hilsener fra Kaspara

  SvarSlett
 8. takk for utfordringen og din fine ordene! jeg må bare tenke litt på saken, så skal jeg sitere i vei :)

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...