mandag 11. januar 2010

Jensen-favoritter

Her er noen klassiske lekkerheter verdt noen øyekast.
Denne lysestaken har jeg nettopp oppdaga, jeg da. Rett før jul. Tror den må komme på ønskelista mi. Kalles "kammerstake". Fin? Denne er for meg av typen som kan gå inn i de fleste interiørstiler.


Jo mer jeg ser på den, jo mer vet jeg at den hører hjemme på ønskelista mi!! :)Hadde det bare vært stålgjenstander sammen med moderne møbler, hadde jeg følt at det ble for glatt og kaldt i Åpent hus. Men en og annen moderne godbit piffer bare opp. Herlig klokke også, syns jeg.


Georg Jensens produkter er strippet for "unødvendige" detaljer, som regel. Her får formen og funksjonen stå alene. Og slikt liker Åpent hus. :)

Hvilken er din Georg Jensen-favoritt? (Hm - det vil ikke si at alle må like GJ, altså!) :)

Noen som har vært borti at innlegg har blitt publisert ved en feiltakelse..!? :)  Sysla litt med dette innlegget, og trykka da tydeligvis en gang for mye på retur-tasten. Vips - var det kommet ut i bloggverden! :) Og siden jeg har lovt meg selv å ikke publiserer mer enn ett innlegg for dag, så blir jeg nødt til å vente med julegave-presentasjonen min til i morra!! Men DA kommer den - lover!! :)

10 kommentarer:

 1. Flott design, uten tvil... Georg Jensen kan det!
  Jobbet mange år på Norway Designs og kjenner mange av hans produkter... har fler hjemme og liker dem godt:)

  SvarSlett
 2. Jeg synes at adventsstaken er kjempefin. I dag har vi lagt deg til på vår favorittbloggeliste i bloggen vår. Nå er det ikke mer smuglesning for vår del. Vi er nå åpne "Åpent Hus" fans!

  SvarSlett
 3. Så mange fine ting du viser! Jeg er definitivt en Georg-fan!:)
  Skulle gjerne hatt mange flere av disse nydelige kreasjonene:)
  Av det som befinner seg hjemme hos oss, er min favoritt den 6-armede lysestaken!
  Hadde jeg hatt en del penger til overs, skulle jeg mer enn gjerne blitt lykkelig eier av den største av masterpiece lysestakene! Den får stå på ønskelisten til 50-årsdagen! hihi:)

  SvarSlett
 4. GJ er for meg noe enkelt og vakkert. Jeg er veldig glad i min doble Swing lysestake og adventstaken står på ønskelista. :-)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Takk for titten innom bloggen min!
  Så klart du kan bruke trappebildet - bare hyggelig at det dukker opp et bilde av meg her og der! :)

  SvarSlett
 6. Bilde kan du bare låne.
  Jeg har sett både stolen og sofaen,de er kjempe fine begge to.Tenkte jeg skulle prøve meg på noen litt friskere farger jeg også.

  SvarSlett
 7. Georg Jensen har mye fint og jeg ønsker meg et par av de gigantiske lysestakene som finnes :)
  En liten utfordring til deg på bloggen min.

  SvarSlett
 8. Min favoritt er nok lysestaken i stål fra "Masterpieces" kolleksjonen til Georg Jensen. Designet av Søren Georg Jensen i 1960. Jeg er så heldig å ha en av de. :)

  SvarSlett
 9. Jeg er ikke særlig fan av Georg Jensen egentlig. Har sett noen godbiter innimellom, men må nok innrømme at jeg må si meg helt enig i din kommentar angående det at "jo mer jeg ser på den lysestaken, jo mer føler jeg den hører hjemme på min ønskeliste også"... sukk! Har vært inne her og kikket på den et par ganger allerede og merker jeg liker godt hvordan den presenteres med den litt rustikke bakgrunnen. Kanskje en liten Jensen-fan-spire i meg likevel et sted da. Hm...

  SvarSlett
 10. Rettelse: Jeg synes veldig mange av tingene er vakre, både i sin form og utførelse, men ser de ikke helt i mitt hjem!

  Sånn - følte bare den forrige kommentaren kom ut litt feil - ikke at jeg følte jeg måtte forsvare meg, men rett skal da være rett, sa frua og stakk til køys! GOD NATT!!

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...