torsdag 8. juli 2010

Feriemodus


Når kvikksølvet endelig stiger og feriedagene slår inn, da er det virkelig godt å være til! :) Hva mer trenger man vel da?? Nå kan man bare flytte ut - finne seg en god sitteplass - og VÆRE! Ikke det, det er deilig å røre litt på seg også - få gjort ting, dra steder. Men av og til er å SITTE STILLE ren luksus. Sånn som nå.


Vi har hatt en fin sommerdag med herlig sommervarme og lite program. For øyeblikket tusler lillmor med dukkevogna si i bare trusa utenfor, og storebror leker ute hos naboguttene. Herr Åpent hus og jeg har nytt ettermiddagskaffe på vår deilige veranda, og har minnet hverandre på - enda en gang - hvor godt vi har det!


En skjønn georginer ble med hjem fra blomsterbutikken i dag. Det var storebrors innstendige ønske. Og han fikk velge eksemplar.


Nylig kom min skjønne svigerinne med denne flotte lykta, som jeg synes passer midt i blinken på verandaen her hos oss. Og vi kommer definitivt også til å få glede av den når nattemørket kommer sigende, utover høsten.
Hvis du kikker godt etter på bildet over, kan du se at en BinBin fra Essey har fått bli med meg hjem også, i vår en gang, var det vel. Det fine med den er at den tåler alt! :) selv Vestlands-sommer....

I dag vil jeg bare huske på å ønske alle en riktig fin sommerdag. Håper alle greier å se forbi små feil, hindringer, utfordringer og irritasjonsmoment, og nyte alt som er bra i hverdagen. Nyt stundene og øyeblikkene av hverdagslykke. :)
Kunne ikke motstå fristelsen av å ta med et lite utdrag av utsikta i dag heller! :).. og når man har hatt en strålende god feriedag trenger man et behagelig soverom å trekke seg tilbake til. :)

I morgen
blir det soveromsinspirasjon her. :)

4 kommentarer:

 1. Knallstilig med Binbin som blomsterpotte! Og jeg må bare si at jeg misunner dere den utsikten...En dag igjen så har jeg ferie! Jippi! God Sommer!

  Klem fra Fargebarn

  SvarSlett
 2. Nydelig innlegg. Strålende utsikt, veldig misunnelig på den. ☺ Kos dere videre.

  SvarSlett
 3. Du har jo bare den terassen da. Ikke rart at du nyter de fine dagene. Kos deg videre du.
  Klem

  SvarSlett
 4. De ser så knall ut de kurvstolene deres!! Deilig, og praktisk (med grått trekk). Ønsker meg sånne til neste år!

  Takk for hyggelig melding! Jo, jeg skulle vel klart å få tatt noen bilder etterhvert, on your demand ;)

  Bokserien er fra Go'boken, mine første fakta. Se på www.minefakta.no
  Mine gutter er veldig glad i alle bøkene! og jeg lærer noe også. I grunnen ganske allmennyttig kunnskap i de fleste bøkene.

  Verdenskartet er fra ikea! Det er 140x200 cm, og jeg synes det har så nydelige farger! Har stått på ønskelisten leeenge, og endelig har det kommet opp!

  Koselig at du "maser" litt på meg!
  Riktig god helg!

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...