onsdag 7. juli 2010

Revamp barnesykkel


Lillemor strekker seg stadig mot nye høyder, og har forlengst kommet forbi trehjulsykkel-utfordringen. Hun vil jo gjøre som storebror! Og siden storebrors første tohjuling har stått der ubrukt ei stund (han vokste fort ut av den), ble det en dag på tide å sette seg oppå å gjøre et forsøk. Det var jo gøy! Og ikke så vanskelig heller.

Selv om lillemor stadig marmer om yndlingsfargen sin som er (ingen bombe for jente 3 år, kanskje?) jjjosa! tenker mor at jeg vil prøve å introdusere så mange fine alternativer som mulig. Bare for å holde oppfinnsomheten på et visst nivå! :) Så når det var tid for ny dukkevogn, kom ei blå ei i hus. Og nå skal storebrors sykkel få en liten forvandling.En kveld etter barnas leggetid fikk jeg ånden over meg og gikk løs med sprayboksa. Jeg kunne nok gått grundigere til verks om det var en sykkel som skulle vare lenge, men hun vokser fort lilletulla, så denne "arvesykkelen" får gjøre nytta, tenker jeg. Ideen om gjenbruk og å forlenge levetiden på ting sitter sterkt i miljøbevisstheten her i gården.


Fargen ble ikke så eplegrønn som jeg hadde håpa på, men forvandling ble det da likevel? Ungene var med i jakten på fine klistremerker her en dag, og lillemor fikk selv æren med å dekorere. Stor stas synes hun.
Hun var et syn der hun i antrekk av eget ønske (pannebånd, undertrøye, tutu-skjønrt og sheroxer - intet mindre!) prøvekjørte sin revamp'a "doning".


Hverdagslykke! : D

OK- så ble de rosa kurv foran, da. :)

I neste innlegg
tror jeg det får bli en stemningsrapport fra Åpent hus-feriehuset.

6 kommentarer:

 1. Så fin sykkelen ble! Du er jammen flink!
  Alltid kjekt når ungene begynner å få egne ønske om hva de skal ha på seg ;)

  SvarSlett
 2. Kuuult!
  Frøkna mi på 4,5 har også sterke meninger om hva som er verdt å ha på seg. Det antrekket der hadde nok falt i smak der i gården ja.
  Ha en fortreffelig onsdagskveld!

  SvarSlett
 3. Den ble jo skikkelig kul, prikken over i'en var den rosa kurven, måtte ha noe skikkelig jentete også ja. ☺ Og herlig antrekk på den unge frøkna.

  SvarSlett
 4. Den ble jo knallfin!

  Gratulerer til den lille med feiende flott sykkel:)

  SvarSlett
 5. Fantastisk! Og noe av det meste med denne oppussingen, er jo at barna dine deltok og virkelig lærer noe av det hele!

  Flott altså! Og riktig så fin ble den jo også :)

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...