torsdag 20. juni 2013

Sommerlig fargeinnslag / Summer orange


Oransje til sommerbruk
I den fine avdempa lyse varianten. 
Liker du?


neimen - her er jo stolen min, jo! :)
ch25 - Hans Wegner ( I got two! - lucky me)

bilder: bo bedre no


I neste innlegg
nytt til åpent hus-huset :)


1 kommentar:

 1. Herlige farger og bilder! Helt etter min smak!

  Takk for så koselig etterlysning på bloggen min (for altforlengesiden)!! Og huffameg, så treg jeg er til å gi fra meg et livstegn!... Beklager det - hadde tenkt å svare med en gang, men så gikk månedene, gitt... Vi er fortsatt dypt inne i byggeboblen og den er ganske så altoppslukende - jeg har nok ikke ofret så mange tanker på bloggen det siste halve året.

  Status: Nesen er over vann innimellom, så vi puster fortsatt;-) Vi er stadig i kjelleren, men finner heldigvis veien opp innimellom. Vi er ikke flyttet inn, men håper det blir i sommer (etter å ha landet på "rykk tilbake til start" flere ganger, tør jeg ikke si det med sikkerhet). Heldigvis blir huset bra og vi er kjempefornøyd med veldig masse:-)

  Ellers må jeg bare uttrykke beundring over dem som kan blogge om oppussing og bygging under selve byggeprosjektet! Og i tillegg inspirere! Dette gjelder ikke minst deg! Så skål for den!

  Selv om jeg har hatt ønsker om å oppdatere bloggen innimellom, rekner jeg ikke med å få gjort så mye før til høsten. Det blir nok ikke brukt så mye tid i bloggland generelt heller den kommende tiden... Så jeg vil bare si "keep on the good work" og ønske deg og dine en kjempefin sommer!! klem

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...