mandag 7. september 2009

TV-benk på bestillingFør tenkte jeg at det var "umulig" å få laget noe på bestilling. At det ville bli kjempedyrt å få laget noe etter egne ønsker. Men det går faktisk an - uten at det nødvendigvis koster mer enn det du finner i butikken.

For eksempel - Da vi skulle finne oppbevaringsbenk til alle de tekniske boksene som er kobla sammen under tv'en. :) Slike er veldig kjekke å ha - men ingen fryd for øyet. Her må det tildekking til!!

Vi fant ikke noe vi likte i butikkene rundt omkring. Svært begrensa utvalg. Så i beit var vi at vi begynte å se etter andre muligheter.Og det løste seg fint, det!

Vi var så heldige å finne et trevareutsalg i regionen med allverdens tresorter på lager. Og ei bedrift i området som var så grei å ta på seg produksjons-jobben. Resultatet er enkelt og greit. Ikke noe fancy, men dekker "rotet" og behovene våre. Og står ellers i stil med resten av stua. Enten kaller man det "custom made" eller så sier man som vi: "vi har fått laga. :)"

"Benken har stålunderstell, eik og plexiglassdører med folie. Så det går faktisk an! Har man ideene, kan det la seg gjøre! Uten at det koster "skjorta". :)

Ser det har kommet en del lignende modeller som vår på markedet seinere. Men denne modellen kom fra våre egne hoder. Det fine er at fjernkontrollsignal virker fint selv om skyvedørene er igjen. Så da vil jeg si møbelet funker i praksis! :) Det er faktisk blitt 5 år allerede. Men vi er fortsatt godt fornøyd.

Foto: (C) Åpent hus

3 kommentarer:

  1. Utrolig stilig. Og så praktisk med skyvedører og fjernkontroll som virker gjennom dørene (vi har også skyvedører på tv-benken, men signalene går ikke gjennom).

    SvarSlett
  2. Så fin! Jag förstår att ni är nöjda!

    SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...