fredag 11. september 2009

Herlig tapet


Denne er ikke rykende fersk i katalogene, men jeg hadde lyst å til vise den likevel. Er ganske så grønn på tapeter, men ville ha tapet på én vegg i nye tv-stua vår. Hadde et bilde i hodet av hva jeg kunne tenke meg, men phoff så vanskelig det var å finne!! Noen som har vært der?? :) Det ble ganske mange runder med gjennomsøking av tapetbøker, gitt!!!


Fant til slutt denne JABB-tapeten i helt lys hvit/beige farge, med myke organiske ranker. Den er diskret og rolig, syns vi, samtidig som den er litt sprek. Den er på ingen måte barokk eller pompøs - heller luftig og leken. :) Den gir i alle fall særpreg til rommet, syns vi. Så er det en ok motvekt til de rette linjene og det moderne preget i møblene.


Og det fine er at den forandrer seg med lysforholdene. Der er nemlig noen ranker innimellom som har en lys, litt skinnende farge, men de viser bare i ordentlig sollys eller sterkt lampelys.
Vi går forresten og venter på at nytt "kunstverk"!
Jeg ser ikke så mange som blogger om sånt - er det jeg som er supersær som er interessert i sånt???
Det (eller rettere sagt "de") skal henge på denne veggen over sofaen. Gleder meg til å få se dem der. Spørs om det ikke blir en blogg om det også, om ikke så lenge. I alle fall hvis vi blir fornøyde! ;)
God helg til alle!


Foto (c) Åpent hus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...