torsdag 4. november 2010

Fargefest

Heldigvis kom regnet og mildværet tilbake! Tenk at jeg skulle si det! :) Men snøkaos i oktober er ikke greit, synes jeg, så da tar jeg heller til takke med noen skikkelige høststormer og litt godt gammeldags plaskeregn¨i november! :) Og så ga værskiftet meg en ny mulighet til å få snekra meg et lite høstinnlegg her på bloggen. Det hører med. Hadde jo ikke rukket å nyte høsten før den lurte meg til å tro at den var over!!

Jeg og Lillemor ruslet oss en koselig liten oppdagelsestur her om dagen. Vi plukket fine blader og utforsket små og større detaljer i nærområdet - nøt mildvær og nydelige høstfarger i landskapet.

En liten rest av sommer fant vi også :)

Så var kanskje ikke mine bilder like vakre som gårsdagens høstbilde fra frk. Knapp. Men på oppdagelsesferd er det vel best å bruke mest tid til å se med øynene, og være sammen. Så at jeg fikk tatt noen bilder i det hele tatt, er jeg ganske fornøyd med. :)
Håper du også rekker å nyte "naturens fargefest" noen øyeblikk i hverdagen din. :) Vinteren kommer tidsnok!!
Alle foto (c) Åpent hus. - Spør hvis du vil låne.

Just a few pics today from a little walk I took with my three-year old the other day. We had masses of snow just a few weeks ago, so I am actually greatful it  started raining again, and we have the fall back. Thank God for some good old-fashioned wind and rain! :)

Høstinnlegg i fjor.

I neste innlegg
endelig - utebelysning
Legg inn en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...