tirsdag 3. mai 2011

Uka i storbyen


Ah. Så deilig med ei heil uke fri - og det atpåtil etter en fin påskeferie!
Vi føler oss priviligerte. Og minte hverandre stadig på det underveis. Vi husker godt smalahans-tiden når vi studerte, og hvordan menyer ble finstudert og billige og tungvinte alternativer ble valgt hvis vi først unte oss en utflukt.Denne gangen har vi spist hva vi ville, når vi ville. Og det er stort sett det referatet fra NY må inneholde. Noen ord om maten! :)

For shopping kan jeg ikke skryte av at det ble så mye av - Herr Åpent hus er faktisk litt misfornøyd med at jeg ikke greier å "slå meg løs" og handle litt når vi jo har anledning til det. :) Men jeg fikk meg ikke til å gå bananas og shoppe klær, sko eller vesker. Jeg er egentlig godt fornøyd med det jeg har! :) Og så tror jeg at jeg må innrømme at jeg savnet den enkle stilen som finnes i mange nordiske merker.


Og ja - jeg savnet definitivt god skandinavisk design og interiør! Amerikanerne har jo stort utvalg i det meste, men de har visst ikke oppdaget "oss". Er det ikke utrolig?? Hadde det vært opp til meg, ville jeg åpna et House of Scandinavian design a la Illum / Designhouse Stockholm på Manhattan pronto!
Ikke for det - jeg reiser jo ikke over bekken etter vann - men jeg unner hele Amerikakontinentet å nyte skandinavisk design! :)Noen som har lyst på noen anbefalinger på gode spisesteder der borte? Tenkte jeg kanskje samle sammen noen anbefalninger. Og en haug bilder av mat (ja, for det har vært mye matfotografering på denne turen - crazy tourist med kamera nedi maten - hihi!).


Good to be back!!
Nå får jeg ta meg ei runde og se hva dere andre nettinspiratører har funnet på når jeg har vært ute på vift! :)

Beste hilsner til alle Åpent-hus-lesere fra
Åpent hus


Translation:
I'm back from a fantastic week in the Big Apple. My husband and I had a wonderful time seeing the sights, enjoying each others company, and a whole bunch of good food! :) I was a bit surprised to find not one scandinavian design store on Manhattan (or was I really bad a looking?) If it was up to me, I would put a big Illum grandstore or Designhouse Stockholm on 5th Ave on the spot! But hey, I didn't cross the Atlantic to look for what I have back home. But I do wish the americans well and wish them great design experiences! :)


Alle foto (c) Åpent hus
I neste innlegg
retro på bordet

7 kommentarer:

 1. Velkommen tilbake fra storbyen! Og ikke hvilken som helst storby! Har vært der en gang for 12 år siden, burde vel hatt en ny tur..Fantastisk by.. Morsomt butikkvindu på første bilde :-) Bilde nr 4 med lastebilen får jeg flashback til Soho(?), der likte vi oss så godt! Minnes noen gode interiørbutikker der,iallefall dengang.
  Ble litt reisesyk nå..
  Fin lveld til deg.

  SvarSlett
 2. Herlige bilder..Fikk dere forresten gått på gospel??
  Klem.

  SvarSlett
 3. hei Kathrine: ja, vi bodde i Soho - det var kjempefint!! mange herlige spisesteder rett i nærheten. men lite interiør å se. flott tur likevel! :)

  hei martha: takk for fine tips. Gospel-turen fikk vi ikke til. passa ikke så godt med tiden, men den står helt øvert på lista mi over hva jeg må få med meg neste gang. For det kan ikke bli lenge til! :)

  SvarSlett
 4. Jeg håper at det ikke vil ta så langt tid før jeg også får meg en tur over there:)) Ser ut som dere virkelig har fått tatt pulsen på storbyen - herlig!!

  SvarSlett
 5. Velkommen hjem!
  Så flott at turen var vellykket!! Hørtes deilig ut:)
  Kunne også tenke meg en tur dit! Men blir vel ikke de første årene:)
  Så får jeg heller ha noe å glede meg til:)

  Håper overgangen til hverdagen ikke er altfor hard nå da, etter så mange fridager!

  Klem!

  SvarSlett
 6. There are two scandinavian stores in NYC actually - though that's not nearly enough! There's Just Scandinavian at the top of Tribeca and Scandinavian Grace in Williamsburg. Hate that you missed them, would love your take on them! But so glad you had fun in NY!

  SvarSlett
 7. OH. Too bad. Thanx for the tips, Erin. I guess that means I have new places to visit next time! :)

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...