lørdag 15. mai 2010

Grønt og rosa

 

Det er så absolutt en av fordelene med nøytrale rammer i interiøret: små, rimelige grep kan gjøre en rask og velkommen forandring inne. Denne gangen har et par blomsterbuketter fått følge av omrokkering av sofaputer, og vips, føles den samme stua ny, frisk og innbydene.


Etter over en måned med rot og skitt, merker jeg at jeg lengter etter "ro og orden" rundt meg. Lyse, rolige farger ønskes velkommen i sofakroken. Og se på harmoniske interiør gjør meg godt! :)Det skulle egentlig vært peoner dette, men de hadde ikke dukka opp ennå i min faste blomsterbutikk, da jeg handla sist.

 

Har glemt å fortelle, men det ble altså ny sittegruppe til hagen på oss. Eller "hagen" er vel å ta: vi har fått oss nye verandamøbler! :) Skal vise så snart været tilsier en liten fotorunde.

I morgen
er Lillemor 3 år! :)

7 kommentarer:

 1. Nydelige og inspirerende bilder! Jeg er så enig, forresten. Et nøytralt miljø er genialt. Så blir ikke øynene mine slitne, og man kan forandre inntrykket med enkle ting som puter og blomster.

  Flotte bilder av grønne blomster i nydelig vase. :)

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder! Til lykke med treåringen i morra!

  SvarSlett
 3. helig å få litt vår både inne og ute ;)

  SvarSlett
 4. Deilig med små forandringer. Man ser det hvertfall veldig godt selv:) Åååå... hadde jeg hvert rk skulle jeg hatt friske snittblomster til en hver tid:)

  Til lykke med dagen i morgen;)

  SvarSlett
 5. Kjekt med litt fornying...
  Og grønt er no skjønt..

  Gratulere til vesle fotografen som vert 3år!!

  god 17.mai helg!

  SvarSlett
 6. Herlig vårstemning! Lyste opp en nokså dyster og regnfull dag her hjemme i dag!

  SvarSlett
 7. Heisan, takk for besøk på bloggen min :o)
  Gratulerer til bursdagsbarnet!!
  Nydelig blogg du har, fantastiske bilder og god tekst. Jeg likte også bloggtittelen godt. Den står til forventningene :o)

  Peel stolen er som andre møbler fra Varier Furniture veldig, veldig gode å sitte i. De er ergonomisk korrekt utformet, og man sitter "aktivt" i stolene på den måten at man kan variere sittestillingen på mange måter. Har spisebord stolene Date også, og de er helt fantastiske. Ofte blir vi sittende hele kvelden/natten rundt midagsbordet når vi har gjester for de er så gode å sitte i :o)

  Ha en fin søttende. I'll be back

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...