fredag 28. mai 2010

Lillebadet


Har lyst å vise noen "stemningsbilder" fra lillebadet i Åpent hus. Vi pussa det opp fra gulv til tak for noen år siden. Ut med rosa krusedulltapet og en grusom liksom-marmor-vask. Det er lite, men nå det lyst og enkelt i innredningen. Tror kanskje vi er litt innom noen Feng Shui-tanker her , for jeg tror generelt at rommet oppleves som rolig. Foruten de enkle lyse rammene, er der innslag av naturmaterialer med kurvene til oppbevaring. Og enkel belysning som kan dimmes etter behov.


Rom må være praktiske i Åpent hus. Så selv om det ikke er det estetisk vakreste som finnes, må lillemors krakk få sin plass her. Da kan hun i alle fall klatre opp på do selv! :)

En gjest kalte utsikten fra det lille vinduet her for "et maleri" en gang. :) Den er i alle fall fin - og attpåtil ny hver gang man kommer inn. Og den nytes uten snev av innsyn.


Jeg nyter også å se lysspillet av solstråler på veggen her inne. Når jeg først har tid til det! :) Og skyene ikke skygger for sola! :)Åpent hus-barna har fått sette sitt lille preg her, også, med egne tannkostholdere som får bo på speilet ei stund. (øverst).

Og så er jeg endelig tilbake fra ei hektisk jobbuke på reise. Herlig. Tusen takk for koselige bursdagshilsener! :)Nå skal det ble ekstra godt med helg. Ønsker alle som er innom her en like god helg som jeg har tenkt til å ha!! :)

Alle foto: (c) Åpent hus

I neste innlegg
planlegger jeg stue-utstilling.
Mange forskjellige - Stilige. :)

2 kommentarer:

  1. Så flott med de innebygde nisjehyllene. Kjempefint bad! Ha en fin helg du også.

    SvarSlett
  2. Eg syns det såg ut som eit koselig bad eg:)
    Eg tenker at huset som me skal bygge får ha ein funksjon no når me er småbarns foreldre også får me heller ha gullbelagte kraner når me blir voksne (om det da er eit ønske...;)

    Heilt enig med deg, det er eit must å ha det praktisk i ein hektisk kvardag:)

    SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...