fredag 26. mars 2010

Elegant spisestue

Åpent hus-familien var på besøk hos tante / svigerinne i Bergen forrige helg. Stas å ta Hurtigruta med ungene, stas å være i Bergen igjen, og stas å besøke tante! :)

Hun har drevet oppussing i det siste, og har fått ny romløsning. Resultatet er at hennes nydelige spisestue, som jeg selv var med å kjøpe for en del år siden, ikke passer inn lengre.


Jeg tenkte å gi dere interiørinteresserte blogglesere en mulighet til å sikre dere denne godbiten, dersom dere skulle være på utkikk etter noe slikt (som ikke akkurat er lett å finne i butikkene) og bor i Bergensområdet.


Møblene ble i sin tid kjøpt ved det Hanseatiske kvarter på Bryggen i Bergen. Den er i upåklagelig stand. Nydelig mellombrun farge og nytrukne stoltrekk i lekkert stoff.


Settet inkluderer seks stoler, bord med ileggsplate og skjenk med god plass til oppbevaring. Alt selges til 4000,- eller høystbydende.


Her er skjenken. Vakkert treverk; rene enkle linjer og pene små detaljer.


Skulle du være interessert, kan du legge igjen e-postadresse eller mobiltlf nr i kommentarfeltet, så kan det ordnes med en visning. :) Hvis det ikke dukker opp interessenter, legges spisestua ut på finn.no neste fredag.

Glasskuben på bordet på øverste bildet var forresten gave fra oss til tante når vi var der. Den er fra Riviera Maison. Enkel og fin, hm? Til frukt, til småblomster, til lys eller til stein/skjellsamlinger, for eksempel.

God helg
til alle Åpent hus-lesere! :) Her blir det familiehelg på påskefjellet.
Men bloggen tar ikke påskeferie. Nytt innlegg på søndag! :)

Blogglotteriet går fortsatt her i Åpent hus
- heng deg på!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...