tirsdag 30. mars 2010

Lillemor og storebror

Var hjemme med syk lillemor for litt siden. Når formen etterhvert stiger er det kjekt å ha litt bedre tid sammen, for en gangs skyld. Hun fikk til og med se barne-tv om morgenen - Stor stas, siden sånt ikke skjer på "barnehagedager" :) Så da ble det soloppgang og Dora utforskeren. Og kaffi til mor! :)


Soloppgang utenfor stuevinduet og Dora utforskeren er i gang. :)

Lillemor har forresten nådd en ny milepæl i livet sitt; hun er bleiefri og superstolt! :) Og dette er jo en stor ting i Åpent hus - absolutt av bloggverdi! :) Plutselig er stellebord og bleiepakker overflødig. Og skuffa er i stedet full av søte små jentetruser med Dora-tegninger og HelloKitty og blomster på! :) Morsomt. Forrige noe lignende skjedde, var når storebror trakk i Lynet og gravemaskin-underbukser for tre år siden! :) Sånne små jenteboksershorts fantes der ikke når jeg var liten! Så søte! :)

Lillemor er veldig glad i bøker. Denne om Lille prinsesse prøver å forberede henne på at "tutten" snart forsvinner. Tror ikke hun har skjønt det helt ennå. Men ei god historie er det, i alle fall! :)


Lillemor er på vei til å vokse ut av grinsenga si. Enda en milepæl i heimen vår! Storebror ligger i "voksenseng", og søskenene kommer nok i en periode til å campere i køyseng. De er så glad i å sove på samme rom at det blir nok praktisk ennå ei stund.

Over: Tapeten på fondveggen.


Et av storebrors byggeprosjekter.

Men om ikke altfor lenge overtar vi Drømmehuset, (ja, vi gjør det, ikke sant?) og romløsningen blir bedre enn i dag. Da skal de to skjønne få hvert sitt rom - vegg i vegg. Og storebror og lillesøster skal få boltre seg med sine egne ting hver for seg og sammen - og få rom som reflekterer interesser og personlighet. Til da samler jeg barneromsinspirasjon :). Kommer mer om ei stund.

I neste innlegg
: bli med en tur på en av yndlingscafeene mine! :)

4 kommentarer:

 1. Koselig innlegg :) Håper dere får ei fin påske. Klem

  SvarSlett
 2. Koselig innlegg, ja. Og jeg bare digger de dyrehodene på veggen - husker du blogget de første gang. :)

  SvarSlett
 3. Oi så artig det kan bli med eget rom, det kan hende det blir litt spennende også? ;)
  Kanskje man skal skjære et lite hull i veggen slik at de kan være sammen selvom de sover i hvert sitt rom, husker en venninde hadde det og det var en stor drøm for meg.
  De har et utrolig flott rom og da lurer jeg på, hvor har du fått tak I en så stor og fin Hillmar? (fra filmen Cars)
  God og glad PÅSK

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...