tirsdag 14. juni 2011

Vis meg ditt nattbord!


Er der flere enn meg som synes det er veldig vanskelig å finne fint nattbord? Etter intens leting endte vi opp med å kjøpe noen halvdårlige "telefonbord" som vi kutta noe av høyden på. De var da enkle og hvite i alle fall. Så går de nesten i ett med veggene. Bare sånn passe fornøyd med resultaItet, men ok. Jeg skal ikke stirre på dem hele dagen, heller da. De skal jo bare ha en liten og begrensa funksjon ved siden av senga jeg sover i. :)


Men i dag har jeg lyst til å invitere deg - min kjekke og kreative leser - :) til å vise meg ditt nattbord. Eller hva du har oppå. Eller et nattbord du har lyst på, eller vil tipse meg og leserne om! : )

Jeg trenger tips og ny inspirasjon! :)  Og sikkert flere med meg.
Kanskje du vil vise "hele sulamitten" (av nattbordet, altså!!), eller bare hva du har oppå? :) 
Jeg for min del begrenser det til noen bilder av det som bor på toppen for tida: Vekkerklokka og boka jeg leser for tida. Det holder kanskje med seks bilder av det samme? :) hihi!
Med denne lille invitasjonen får jeg endelig prøvd ut den kjekke mr Linky-funksjonen, som lager små forhåndsvisning-bilder til innleggene dere linker til. På den måten kan dere være generøse og dele ideer både meg meg og med andre Åpent hus-lesere. Jeg håper du vil dele noe så lite og trivielt som nattbordet ditt med meg!

Alle foto (c) Åpent hus

Jeg tenker på interiør og design som kunstformer. Og slikt synes jeg ikke det er rett å konkurrere i. Så det blir ikke trukket noen vinner blant bidragene. Her er det jo ikke noe rett og feil, men smak og behag!
Her deler vi bare for å dele - Noe av det som er så fint med denne bloggverdene. :)

Elsker å "ha kontakt" med dere, der ute! Og elsker å ta imot idéer! Håper dere vil ta dere tid.
Gleder meg til å se!! "Nattbord-dugnaden" er åpen til 24. juni.

Translation:
Cool or beautiful nightstands are not superfluos around here. I really struggeled to find some, and ended up buying something which we altered to fit our use. No beauties, but fill their function at least. Today I encourage you to share your nightstand-ideas with the Open house readers. No competition, just a good old-fashioned brainstorming.  I love exchanging ideas, and hope you will join in. You are hereby invited to make a post about nightstands, your own nightstand, or, like I did, what is on top of it. :) Leave your blogpost-link below. The "idea exchange" is open untill June 24th. Thank you for sharing! I am so excited to see your contributions!


OPPATERING fredag 24. jui:
delefunksjonen er nå stengt. Samleinnlegg med fine nattbord-ideer kommer rett over helga. Takk til de som valgte å dele ideer med oss.

I neste innlegg
stilige løsninger til barn

Og så er det jammen det lotteri igjen straks! :)

9 kommentarer:

 1. Jeg sliter litt med å finne Mr Linky - hvor har du gjemt han hen...

  Er det Chrome, som ikke viser den tro?

  Linnette :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk! Hagen nærmer seg sakte men sikkert det vi drømmer om.

  Jeg er veldig glad i mine nattbord, så da må de få lov til å være med på en slik utfordring ;) Trodde jeg hadde et innlegg jeg bare kunne linke til med en gang, men ser nå at det ligger på den gamle bloggen - så jeg får lage et nytt og komme tilbake i morgen!

  Linnette :)

  SvarSlett
 3. Artig å prøve ut slike nye gadgets'ene:-) Og det funka jo! I disse skoleavslutnings-tider hadde jeg ikke tid til å lage et nytt innlegg, men la inn et fra soverommet mitt hvor du kan se nattbordet mitt. Og hva har jeg på det? Jo, interiørblader selvfølgelig:-)

  Ha en finfin dag! Hilsen, Maratonjenta!

  SvarSlett
 4. nattbord er ein ting eg treng tips til! for det har vi ikkje, har rett og slett ikkje funne noko fint... Så kjekt med eit sånt innlegg der ein kan få nokre idear :-)

  Og så stilig vekkarklokke du har!

  SvarSlett
 5. Jeg hadde problemer da jeg skulle legge inn link i går, men ser nå at mr Linky klarte det likevel. Det blir spennende å se alle bidragene. :)

  SvarSlett
 6. Artig utfordring! :) Slengte meg med! ;)

  SvarSlett
 7. Å! Elsker utfordringer :-) Denne vil jeg være med på, men er nok litt mørkt å ta bilder i kveld. Kanskje jeg får tid i morgen..?

  SvarSlett
 8. Sliter med det samme og hadde et innlegg om det for en stund siden. Kjøpte noen i helga, men har ikke fått de opp enda. Uteområdet blir nok prioritert fremover.

  SvarSlett
 9. La inn link fra et tidligere innlegg fra soverommet hos oss! Masse fin inspirasjon i de andre bidragene!

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...