onsdag 8. juni 2011

Forunderlig bloggverden


Bloggverden er en forunderlig verden å være del av. :) I dag må dere ha meg unnskyldt, men her kommer noen tanker omkring Åpent hus-hobbyen.

Bloggen min dukker nemlig opp i hodet mitt flere ganger for dag. Når jeg opplever ting, kan det tenkes at jeg funderer på at dette bør jeg blogge om eller, hva slags bilder passer til dette :)
Bloggen er en slags forlengelse av en del av meg. Og det koser jeg meg med.

Når jeg ser på besøkstallene, blir jeg glad og stolt og stadig overrasket over at så mange finner det for godt å svinge innom her.

Og så lurer jeg veldig på hva dere lesere synes. For det er jo bare noen få av dere som legger igjen livstegn! Men jeg blir virkelig glad når dere gjør det - anonym - med navn - med eller uten blogg. Trenger ikke å være supersaklig eller superintelligent det som skribles ned. Det er bare så kjekt å føle at jeg har litt kontakt med dere som er innom! :)
Nå har jeg blogga i snart to år. Noen blogger har jeg fulgt like lenge. (Tidsrommet fra jeg oppdaget interiørbloggverdenen til jeg "hoppa i det" selv var kanskje noe sånt som ei uke!) :)

Jeg er beæret med et fint nettverk av "bloggvenner".
En av de jeg har kontakt med lengst, Anja, som er en av tre jenter bak bloggen Avdelingen. Hun var jeg så heldig å få møte da vi begge var på København-tur i desember i fjor - ei "støvandes" jente som jeg håper å treffe igjen snart!

Og så har vi Heidi med bloggen Passelig dose og Fryd forlag, som var så snill å lage denne flotte bloggheaderen min. Snilt??


Dama bak bloggen Hvite tulipaner har jeg nevnt før, ja. Vi har samarbeida om blogglotteri for eksempel, og utvekslet mange ideer både på bloggen og via epost. Snille dama sendte meg for litt siden disse flotte bordskånerne. Altså ment for å sette varme fat og kasseroller på.


Er de ikke flotte? Jeg er blitt nærmest forelska i dem - flytter dem rundt her og der, så jeg kan se på dem. Hihi. Og jeg har tatt en drøss bilder av dem. Her får de omkranse telyslyktene mine. (bloggkokko? fotokokko? trekulekokko?)

Der er mange andre jeg kunne nevnt, som gleder meg med å legge igjen fine kommentarer. Til alle dem sier jeg bare: tusen takk! :)
Så sammen med strøtankene om bloggen og dere i dag, serverer jeg en egen liten fotoutstilling med tema trekuler. :) Hva sier du til det??  hihi!! (Dere får heller tåle krøllete voksduk på kjøkkenbordet!) :)Takk til alle som besøker Åpent hus fra tid til annen.
Og spesielt til de som velger å legge igjen et livstegn.
Er det ikke kjekt å være del av denne forunderlige lille bloggverdenen?

Og sånn helt på tampen: Planlegger venninnetur til Stockholm til høsten. Noen som har tips til enkel, rimelig og sentral overnatting? Eller andre tips? Blir glad om du vil dele erfaringer - både til sted og bo og ting å se/gjøre. :D

Translation:
Today's post is a celebration of my enjoying being part of the universe of blogging. I meet so many nice people. And I'm in constant awe of the fact that so many people choose to visit this place. I am most grateful to those of you who leave a little comment, a question or some thoughts. That makes the whole idea of blogging worthwile - this contact I feel with you visitors. :) So thank you all of you. And - don't be shy - your little comments make me genuienly happy!! :)

Today's photos are a little study of some beautiful wooden "rings" given to me by one of my blog friends - the sweet lady behind Norwegian "Hvite tulipaner blogg". How nice and generous!. They are originally for putting hot caseroles on - but I am so in love with them, that I move them around and enjoy them just for decoration, too. :)

Speaking of lovely universe of blogging - a new connection has produced a new scenario here at Open house: Tomorrow you can see my very first guest blogger. :)

A propos hyggelig og forunderlig bloggverden:


I neste innlegg
for første gang i Åpent hus-historien:
gjesteblogger.

Skjønn dame. Nytt bekjentskap. Gled deg.

21 kommentarer:

 1. Så koselig innlegg. Virkelig herlig å lese. Virker som mange har kommet i litt bloggtørke og er litt leie av å blogge for tiden, derfor var dette deilig. For det er jo oftest akkurat slik det er; kjekt å blogge.
  Her planlegges det også Stockholmstur, faktisk. Fint å se om det er noen som har noen gode tips.

  SvarSlett
 2. Det er så absolutt en trivelig verden å være en del av - og bloggen din er et såå trivelig sted å være på besøk! veldig fint innlegg som fikk meg til å smile. og trekulene var super lekre....
  god uke til deg.
  klem hilde

  SvarSlett
 3. Jeg følger bloggen din, men legger sjelden eller aldri igjen tegn. Burde kanskje bli flinkere til det!

  Rimelig overnatting i Stockholm er Zinkensdamm vandrerhjem, det er ikke hotell kvalitet, men helt ok hvis dere ikke har tenkt å bruke kveldene på rommet. Det ligger på sødermalm, 5 min ca med t-banen til sentrum. Sødermalm den trendy delen av Stockholm sies det.

  SvarSlett
 4. jeg knoter oftest fra mobil og derfor kommenterer jeg lite egentlig. Men jeg leser deg og koser meg med det :) men om jeg skal være helt ærlig (og det skal man jo) Hihi så kommenterer jeg minst i de bloggene som har ordrebekreftelse for å kommentere. . . . Det er så 'pes' fra mobil i alle fall. Og som jeg forstår det så er det flere som ikke er så glade i den :)

  SvarSlett
 5. hei!
  jeg blir alltid glad når du legger ut ny post, synes du finner så mange inspirerende bilder og stiler.
  takk!

  *maria/zoopayne

  SvarSlett
 6. Koselig innlegg!
  Jeg synes også at bloggverdene er et hyggelig sted å være! Her får jeg utløp for litt kreativitet, en grun til å ta bilder og ikke minst et pustehull i hverdagen! Bloggen er stadig i tankene mine, og det hender at jeg tenker at jeg må slutte å tenke så mye på den:) Men så gir den meg så mye, og dermed forsvarer jeg tidsbruken:)

  Veldig glad for at du er i denne bloggverden! Med dine fine og inspirerende innlegg!
  Gleder meg til å følge deg videre:)

  Håper du får noen fine Stockholmtips!
  Jeg og mannen skal på kjærestetur til høsten, og Stockholm er et av stedene vi vurderer:)

  Fin kveld til deg!
  Klem!

  SvarSlett
 7. Tusen takk for hyggelige hilsner!
  Jeg blir alltid litt spent etter å ha skrevet et sånn litt mer personlig innlegg. Fint at dere ikke synes det var teit. Kanskje dumt å nevne noen bekjentskap, for der er mange andre jeg kunne nevnt!

  og Trollmora: takk for tips ang. mobilbruk. Jeg har en antikvarisk en sjøl, så bruker alltid pc når jeg surfer og leser. I dag la jeg faktisk til en ekstra-gadget som skal gjøre det lettere å lese fra mobil. Funker det?

  Jeg kan forresten godt prøve en periode med kommentering uten passord. så får vi se om det blir bare tull eller helt gull! :)

  Beste hilsner fra
  Åpent hus

  SvarSlett
 8. Hei snille deg:)
  Du er så god og søt og jeg er så glad for at jeg har blitt kjent med deg. Og veldig glad for at du liker trekulene. Kreativt å ha de rundt Kivi-lyktene, nå fikk jo jeg selvsagt en ny idé:)

  Tusen, tusen takk for de skjønne bildene som ventet på meg i postkassen i går forresten!? Ble litt paff da jeg så de må jeg innrømme:) For jeg skjønte ingenting da vi mailet her om kvelden:) Nydelige var de, gleder meg til å ramme de inn!

  Og herlig innlegg forresten, sånn føler jeg det jeg også når det gjelder bloggen, den er i tankene og med meg hele tiden.
  Stor klem

  SvarSlett
 9. :)
  Blogglandia er et deilig land å være "innbygger" i, ja! Jeg har ikke så mye tid til å lage innlegg for tida, men har mer eller mindre en daglig runde innom bloggene jeg følger. Det er så mye inspirasjon å hente, og det gir meg mye mer enn å se på TV.

  Jeg føler jo etterhvert at jeg kjenner personene bak bloggene, selv om jeg ikke har tatt skrittet å møte noen av bloggerne jeg "kjenner". Ved et par anledninger har ukjente jeg tilfeldigvis har møtt referert til bloggen min, og det er litt rart. Jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skal forene "mitt virkelige liv" og "mitt bloggliv"... Det er jo litt merkelig å dele såpass personlige ting med fremmede: Rart, og veldig fint.

  Så fint at du er fornøyd med headeren din :)

  SvarSlett
 10. Hallaien!

  Endelig fikk jeg flyttet meg ned på kontor-pc'en og lagt igjen en kommentar. Laptop'en har blitt proppet full av så mange Venstreredigeringer at den rett og slett ikke funker på å legge igjen kommentarer. Skjønner ikke hvorfor, men jeg lar gjerne programredigering ta skylda :)

  Jeg ble skikkelig glad av å lese det du skrev. Det var superduper hyggelig å treffe deg og din vennninne i København :)
  Jeg skal forresten til Stockholm også en liten tur i sommer. Lenge leve bonuspoeng og snille besteforeldre som lar oss reise bort for å spise middag, sove lenge og så reise tilbake til Norge igjen dagen etter. Siden det bare er en natt, så skal jeg bo på Grand (forsøker jeg å overbevise mannen om ihvertfall). Drømmer nemlig om bassenget der, men vet ikke om det blir tid til bading siden jeg også skal innom Moderna Museet, Asplund, NK og Illum...

  Klem Anja

  SvarSlett
 11. Eg er her, kvar dag! :) Koblar meg ofte opp med IPhone, så da blir det altfor sjeldan til at eg kommenterer :( Men eg set veldig stor pris på denne bloggen - den er heilt i mi gate, og til stor inspirasjon! Stockholm seier du? Det var rart. Dit skal eg også. På jentetur. Til hausten. Så eg følger med på tips :D. Tenkte å bruke hotels.com.

  SvarSlett
 12. Hei,

  Bloggen din er kjempeflott. Jeg blogger ikke selv, men får MYE inspirasjon fra din :-) Følger med stortsett hver dag, å det er bare så utrolig kjekt.. Personlige innlegg er også kjekt å lese, spesielt når det er skrevet med litt humor og "Glimt i øyet" som her.. Herligt!!

  Hilsen fast leser :-)

  SvarSlett
 13. Fint innlegg :) Jeg koser meg med bloggen din hver kveld på sengen, men siden jeg leser på mobil (android! ;)) (skrollet forøvrig ned og valgte nettversjonen, men det kan jo hende andre foretrekker mobilversjonen) er jeg ikke så flink til å legge igjen kommentarer. Skal prøve å skjerpe meg, det er jo så hyggelig med tilbakemeldinger.

  Kos deg i Stockholm, jeg har ikke vært der på 20 år så jeg er ganske utdatert ;)

  SvarSlett
 14. Jeg er fast innom hos deg :)
  mye fin inspirasjon...
  Jeg har som du blogget i litt over to år - og er nok veldig glad i de jeg har fulgt like lenge ;)
  Etter som listen over 'blogger jeg leser' har blitt lenger har antall kommentarer jeg legger igjen blitt færre - desverre.
  Det vises nok litt inne hos meg selv også - for det er ikke så veldig mange som legger igjen ord i forhold til besøkstallene.

  :)

  Ha en fortsatt fin uke.
  Klem fra Kathrine

  SvarSlett
 15. Kjekt å være en del av denne bloggverden..jeg var på bloggtreff i går kveld..det var fantastisk kjekt å treffe andre..det var virkelig en gjeng herlige jenter!!
  Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 16. Jeg leser bloggen din fast. Den er den andre jeg åpner for dagen, ikke fordi din ikke er favoritt, men fordi jeg liker å spare den bittelitt, akkurat som man ofte sparer den beste twistbiten... Liker bloggen din fordi den er passe personlig uten å dele for mye. Syns stilen din er flott, jeg liker det at den ikke er neddynget av designmøbler men også har en del møbler som betyr noe for deg og har en historie. Hvem som helst kan innrede fint med masse designklassikere, men ikke aller klarer å få til en så vellykket miks som deg.
  Og så liker jeg det at det ikke virker som bloggen er hele livet ditt, som det gjør hos mange. Det ER bare en blogg. En bitteliten del av livet.

  SvarSlett
 17. Jeg er her stadig, her henter jeg mye inspirasjo til vårt nye hus, vi har ofte sammenfallende smak;)

  SvarSlett
 18. Her koser jeg meg:)
  Nydelig duk- hvor har du kjøpt den?

  Fin dag!
  Ingvild:)

  SvarSlett
 19. Hei!

  Har deg på blogglista mi og er stadig innom, veldig flott og inspirerende blogg du har!
  Skulle ønske jeg hadde mer tid til å blogge, men nøyer meg for det meste med å bruke den lille fritiden min til å lese andres blogger, som din :=) Gleder meg til å følge deg videre!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 20. hei folkens!
  tusen tusen takk for alle hyggelige hilsner.
  tror dere jeg ble glad, eller?? :)

  gjesteblogger i dag. HÅper dere syns det var en artig variasjon. Tilbake i morra med mer fra meg :)

  og Ingvild: voksduken er ikke noe Hokuspokus: den er fra Princess! :)

  klem fra Åpent hus

  SvarSlett
 21. Nå har jeg sittet og trykket rundt på bloggen din og kost meg noe innmari! Og jeg er ikke ferdig ennå, men stoppet bare opp for å gi et lite livstegn siden jeg tross alt kom over dette innlegget :) Nå skal jeg bla meg videre bakover i bloggen din. Her liker jeg meg!

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...