fredag 10. juni 2011

Ny sofaklassiker?


I disse dager lanseres en ny sofa av en av de danske flaggskipene innen design. Denne falt jeg for og fikk lyst til å dele med dere. Det er vel kombinasjon av [moderne, stramt + rund retrostil] som fenger hos meg. Vakre linjer, og leken stil. Og ikke minst, at den i tillegg til å se fin ut ser ut til å være komfortabel også!? :) Sofaen har fått navnet Favn (som i tanken at man er omsluttet når man sitter i den)

Sofaen er formgitt av den spanske kunstneren og designeren Jaime Hayón. Hayón forteller at han tok utgangspunkt i et skall - hardt på utsiden, mykt og imøtekommende på innsiden. Han har ønsket å skape en form som omslutter den som sitter i den - derfor navnet.
Den prisvinnende kunstneren og designerer er kjent for "sin friske, fargerike og utadvendte designstil, er den seneste tilføyelsen til Fritz Hansens designerstall.

For de av dere som abonnerer på nye Åpent hus-innlegg per e-post, er det kanskje noen som har sett disse bildene før. Forklaringen er at jeg satt og jobba litt med innlegget, og kom ved et uhell borti publiseringsknappen. Beklager. Men nå er innlegget ferdig finpussa og klar for dere, mine kjære lesere! :)


FAVN lanseres i Republic of Fritz Hansens showroom under Milanos designmesse. Den nye sofaen blir å finne i vanlige designmøbelbutikker fra september. Min favoritt er nok den gule med fargerik puter øverst. Passer så godt til stilen, synes jeg.


Syns DU den er fin?

Takk for gode kommentarer etter innlegget mitt på tirsdag. Alltid godt med litt repons. Og spesielt når jeg skriver noe sånn litt personlig. :) Responsen fortalte meg også at der er mange der ute som leser blogg på mobil. Så nå har jeg lagt til mobil-tilpasning i innstillingene mine. (Funker det?Trenger respons fra dere som har nye fine telefoner) og så har jeg også skrudd av ordbekreftelsen for å kommentere. Så nå er det mye lettere å legge igjen et livstegn... !! ;)  

Og hva synes dere om gjesteblogger-vrien? Vil gjerne ha noen tilbakemeldinger på det også, om dere gidder! :)

Jeg er alenemamma i helga. Så her blir det tjo og hei med ungene. Håper alle får ei riktig god helg.
Beste hilsner fra Åpent hus


Translation:
Danish furniture brand Republic of Fritz Hansen launches Favn - a new sofa designed by Spanish artist-design extraordinaire, Jaime Hayón. Favn, the Danish name for embrace is the result of a creative dialogue between Jaime Hayón and Fritz Hansen. The sofa will be launched during the Milan design fair this spring. And the new sofa will be available in Republic of Fritz Hansen stores and dealers as of September 2011.


I neste innlegg
herlig skotsk hus!!

11 kommentarer:

 1. Kjempe fornøyd med mobiltilpasningen! Den sofaen er bare nyyydelig. Veldig retro, men samtidig stilren og lekker. God helg :)

  SvarSlett
 2. Stilig sofa, jeg likte også veldig godt den gul/oransje:)

  SvarSlett
 3. Jeg tror du har rett, Favn kan virkelig bli en klassiker. Jeg velger meg den gule!
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 4. Den er helt herlig. Var veldig nysgjerrig da du ved en feil postet det forrige innlegget. Lurte så på hva den het. Vi trenger ny sofa nemlig, men mulig denne blir or dyr. Får vente å se

  SvarSlett
 5. Å ja, denne sofaen liker jeg! Kul fasong og fine detaljer. Jeg likte spesielt metallet nederst på beina, skikkelig 50-tallsstil over de beina der!

  Ha en fin helg! :)

  SvarSlett
 6. Hej Åpent hus..
  Du må selvsagt gerne bruge mine billeder til foreldremanualen.. :) Du må gerne sige til når indlægget kommer på, så vil jeg kigge ind.. :)
  Jeg er bare glad for at du syns det er så fint at det kan bruges.. :)

  SvarSlett
 7. Guri malla ! ;) Denne sofaen var utrolig kul :) Jeg hadde likt å ha denne i Skjerstad heimen .
  Kosa meg inne hos deg jeg også ;) Mye fin å hvile øynene på :)Takk for trivelig hilsen inne hos meg .
  Hilsen Janne :)

  SvarSlett
 8. Nydelig sofa, minner meg om en femtitallssofa min farmor hadde da jeg var liten. Jeg kikker meg også om etter ny sofa, men med krav om at det skal være plass til hele familien pluss bikkja i den blir det nok heller en stor modul-sak :/

  SvarSlett
 9. Hei. Gi gass, Ine passer i følge bibliotekaren, fra 1.-4.klasse.
  Jeg sier fra 4-5 år. Det er så flotte bilder i boka, og et tolmodig barn kan få med seg en god del av historien fra 4 årsalder.
  Fortsatt god Pinse.
  Hilsen Benedicte

  SvarSlett
 10. Fin sofa det der ja! God pinse :)

  SvarSlett
 11. Jeg ELSKER denne sofaen! Kom tilfeldigvis over den for noen uker siden, og venter i spenning på at den skal bli tilgjengelig. Jeg holder på å bygge hus, så titter stadig innom bloggen din for å få ideer :) Denne bloggen er faktisk den eneste jeg følger fast! Takk for at du tar deg tid til å poste så mye som du gjør, det er så koselig å lese :)

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...