torsdag 14. oktober 2010

Langreist


En av de virkelig langreiste tingene hjemme hos oss, er denne vasen. Den har spesiell betydning for oss, som minne fra ei fantastisk kjærestereise vi tok for over ti år siden. Fra andre sida av jorda, fra det herlige lille landet Costa Rica i Mellom-Amerika, ble denne båret fra buss til båt, fra fly til fly og til slutt inn døra i vårt tidligere hjem i studentbyen Bergen.


Denne representerer alt annet enn interiørtrender eller de "riktige" fargene eller merkene. Vi liker den for det den er - en vase med vakker form og spesiell dekor. Men den minner oss også om alle de vidunderlige og spennende opplevelsene vi fikk sammen på den eventyrreisa. Slikt er bare ubetalelig, ikke sant?

This vase is a keepsake from an adventurous great journey my husband and I took 12 years ago. From some little store in Costa Rica, this was carried onto busses, boats, cabs and airplanes until it finally was carried over the threshold of our student flat i Bergen. To us it's priceless, since it sums up dear memories for us. We love having it around.  

Tusen takk for alle kommentarene på forrige innlegg. Morsomt å dele noe så enkelt som et brødristervalg en gang imellom! :) Herr Åpent hus er på saken.

I neste innlegg
inspirasjonsbilder av detaljer til badet.

4 kommentarer:

 1. Flott vase. Koselig med sånne kjærestereiser. Viktige også. Håper at dere får tatt en tur nå når dere har barn også.
  Klem

  SvarSlett
 2. Fint med noe som ikke bare er design. Så fint minne! Fin blogg og! Hege

  SvarSlett
 3. Herlig vase, synes sånne langreiste ting med gode minner er mye verdt!Vi har en rar pyntetresak på halvannen meter her hjemme som Admiralen slepte med seg helt fra Thailand og hjem (ikke til fots altså).Den er ikke moteriktig eller noen ting, men jeg ELSKER den.Den er veldig 'oss'.
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Heisan
  Ferieminner er med på å skape personlighet i heimen, og akkurat nå fikk jeg nesten dårlig samvittighet over at jeg leverte en stor korrpulent Buddha fra mannen mins og min Kinatur på loppis i går. Men.. den får det kanskje bedre i noens stue dersom den får nye eiere enn på vårt kalde loft.
  Det var så vakkert med kirsebærblomster (?) i vasen, nydelig!
  Søsteren min leser sikkert gjennom kommentarene om sin butikk med stor iver og finner nok hilsenen fra deg.
  Ha en flott helg! Her blir det en loppehelg av dimensjoner.
  Stor hilsen fra Kaspara

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...