fredag 17. september 2010

Hjelp til å se det for seg

Jeg har sett det her og der, og har tenkt: det der er altfor proft og vanskelig for meg! Men jeg begynner å lure på at brukervennligheten har blitt så bra at jeg bør ta mot til meg å prøve en av dem. Disse dataprogrammene som man kan bruke i interiørplanlegging. For på et eller anna tidspunkt flytter vel Åpent hus til større lokaler med gress rundt, og det går jo an å leke seg med "what if" til da!?


Jeg har kommet over en artikkel med tips om sånne kjekke visuleringsprogram på data. Tenkte jeg ville dele det. For meg er sånt helt supert, siden jeg ikke helt synes det holder med romplan på flate papiret. Jeg foretrekker heller å få litt hjelp til å "se det for seg". Jeg kan tenke meg jeg blir mye mer gira av å få det presentert på den måten. Hm. Kribler egentlig litt etter å begynne å gjøre forandringene i Drømmehuset... :)
Mange ulike programmer å velge i. Tips tips. Her er link til artikkelen.
Er der kanskje andre program som noen har god erfaring med?


Ha en strålende fredagskveld og ei like fantastisk helg!
Det skal bli godt, merker jeg!! Herr Åpent hus har vært bortreist hele uka, så nå skal vi ta igjen litt familietid.Til i morgen
forbereder jeg "Retro å like."

8 kommentarer:

 1. Jøje meg, så flott da!Jeg har alltid tenkt at jeg ALDRI kunne ha bygd hus, for det må jo være så vanskelig å se det for seg!Men med sånne hjelpemidler kan man jo se akkurat hvordan det blir.Så lurt:)

  SvarSlett
 2. Åjoda, bare se litt lenger ned på siden vår:)Der ligger du vettu:)

  SvarSlett
 3. I love to mix and match on Ikea! They have so much good storage! So happy to find you, happy to be your newest follower!

  SvarSlett
 4. Ja, dette ser proft ut og om det virkelig er enkelt å bruke disse programmene så er jeg redd jeg ville ha blitt værende der og lekt meg og aldri kommet meg ut igjen, he he. Så vet ikke om jeg tør prøve...

  SvarSlett
 5. Morsomt med sånne tegneprogram...test ut Viseno.no også...enkelt og har også flere muligheter men også noen begrensninger. Hvis du klikker inn i bloggen min på kategorier "prosjekter gjort for andre" så finner du en del jeg har gjort i viseno.

  Ha en fin fin kveld videre:)

  SvarSlett
 6. Såg stilig ut! Har lagt linken til favoritter, må prøvast ut ein vakker dag!

  SvarSlett
 7. Greitt å kunne sjå ting litt bedre for seg ja.

  Takk for tips :o)

  SvarSlett
 8. Slike program er gøy å holde på med, og som du sier gjør de det lettere å klare å se for seg hvordan det blir i virkeligheten.

  På skolen bruker vi et program som heter Archicad, men det er nok litt mer avansert enn disse programmene som man får på nettet.

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...