søndag 26. september 2010

I glassblåseriet

Vi er så heldige å ha flere glasshytter i min by. Jeg synes det er spennende å se hvordan de kombinerer kreativitet, skaperglede og håndtverk slik de gjør.


På en liten svipptur innom den ene, på jakt etter den perfekte og personlige gave, tok jeg disse små snapshot'ene med min tilårskomne lille "pansermobil". Tenkte kanskje flere enn meg kunne ha glede av å se hvordan de har det der.


Vi har hatt ei fin helg med dugnad i barnehagen og barnebursdag hos venner. Nyydelig høstvær her. Så deilig!! Og så var det bare å krumme nakken for nok ei jobbuke. God ukestart til alle!

Helgens beste sitat:
Herr Åpent hus har kose-og-klemmestund med lillemor ved leggetid. Pappaen sier: "Jeg er veldig glad i deg. Jeg skal passe på deg alltid." Lillemor svarer: "Det var veldig snilt av deg.." (pause) "Men jeg kan passe på meg selv...!" (jupp - sier litt om jenta på 3..!)

There are several glass artists in my city. I stopped by one of them the other day in search of the perfect personal gift. I took these snapshots while I was there. I thought maybe you would like to have a look, you too. :) I happen to know the artist. Really like her work.


I neste innlegg
stilig amerikansk
Legg inn en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...