torsdag 24. mai 2012

Nei til dårlig service / kitchen dream gone bad

Ja, så har jeg blitt ledet ut i fristelse til å tenke uten økonomiske begrensninger. Da kunne jeg godt tenke meg et slikt kjøkken. :)


Herr Åpent^hus var det som først ringet inn denne kjøkkenkandidaten. 
Med argumenter som at innredningen er formgitt på samme tid som huset ble bygd -
hvem kan vel nekte for at dette er ganske fint? :)Her er et glimt fra oppsettet vi fikk etter tegnetimen hos HTH (under)
Siden en hel vegg blir høyskap "tåler" vi en såpass mørk tresort som valnøtt. Liker fargegløden i treverket, og de enkle linjene.


og her er noen dunkle snapshots fra butikkutstillinga.
Vi har seriøst vurdert Unoform / HTH, men ble (ned)slått av den uengasjerte tonen og den dårlige servisen. Noen flere som har den erfaringen?

Vi følte oss direkte uvel av mangelen på engasjement, serviceinnstilling og normalt humør. Når det i tillegg er  så dyrt som det er , så drar vi heller andre steder med kjøkkenbudsjettet vårt.

The search continues....

6 kommentarer:

 1. Jepp, dessverre samme erfaring med samme butikken:( Vårt valg falt på "Drømmekjøkken" i Sykkylven, de fører nemlig Ballingsløv, en svensk kjøkkenprodusent vi hadde sett i flere interiørblader. Her fant vi vårt drømmekjøkken og opplevde fantastisk serviceinnstilling i alt fra tegning av ulike løsninger til dyktig snekker/montør. Sjekk nettsidene til Ballongslov.se (com?) - kanskje dere finner noe interessant:)
  Kollega C.

  SvarSlett
 2. Jeg har ikke den erfaringen. Var innom stadig vekk og snakket med hun som har med Unoform i "byen vår" - både med og uten "timeavtale". Det var en tålmodig sjel som tegnet og tegnet på kjøkkenet vårt i over 1/2 år. Vi kom ut av tellingen i forhold til hvor mange tegninger det ble før jeg var fornøyd. Har aldri opplevd henne om uengasjert, men det lønner seg å bestille time. Vi opplevde imidertid feil på benkeplate, og fikk ny. Videre misforståelse vedr. bestilling av Gaggenau kjøl/frys, som vi fikk levere inn igjen uten problemer.
  Alt i alt kjempegod service på alle punkt for vår del. Har kun godt å si om HTH-butikken.
  Vær obs på at det ikke er alle som jobber med Unoform der. Da vi holdt på var der kun en.
  Det er forresten 7 år siden vi fikk i hus vårt Unoform kjøkken, og jeg føler at det er nytt enda pga det tidløse designet. Lykke til :)

  SvarSlett
 3. huff da
  kjipt med slike erfaringer
  har hørt mange slike historier om HTH. lurer rett og slett på om at der blitt for godt vant. At de ikke trenger å yte service for å selge.

  Da har de glemt at å velge kjøkken er en stor personlig og økonomisk sak. De har alt å tjene på å skjerpe seg!

  A

  SvarSlett
 4. Dumt av de! Bra for dere at dere velger å kjøpe kjøkken et annet sted! Sånt liker vi! ;) Lykke til!
  klem Hege

  SvarSlett
 5. Så lekkert kjøkken da. Er det dårlig service et sted så legger ikke jeg igjen noen penger nei...

  Vi har et kjempestort SommerBloggLotteri på gang. Kom innom oss og bli med da vel :)

  Ha en solrik og deilig helg.

  SvarSlett
 6. Vi kjøpte kjøkken fra HTH. Er slett ikke fornøyd med kjøkkenkonsulenten vår. Hun var veldig sløv og veldig lite løsningsorientert. Og veldig dårlig på oppfølging. Når det oppsto feil eller problemer, måtte vi selv finne og foreslå løsning. Dette skjønte vi kom til å bli et problem første gang vi var innom der, men vi følte det ville vært frekt å be om å få bytte konsulent. Det er jo egentlig feil, så mye penger man legger igjen når man kjøper kjøkken så burde man kunne gjøre sånt.
  Vi holdt opprinnelig på å kjøpe et Kvanum-kjøkken, og FOR en service!!!!! Det blir nok Kvanum neste gang. Vi har noen år på oss til å spare tenker jeg...

  Vi var forresten også innom Sigdal, og der var det også veldig god service og flinke folk.

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...