mandag 31. oktober 2011

Roadtrip UddevallaBakgrunnshistorien er lang og sprø, og allerede servert her på bloggen. Og fortsettelsen lar seg ikke oppsummere i to ord. Men her kommer som lovet sagaen om Roadtrip Uddevalla:

Lørdag hoppa jeg på et fly og vips så var jeg i Oslo. Jeg hadde egentlig ingen planer for dagen, men med ett befant jeg meg på Oslo Øst, i ferd med å hjelpe venninna mi sin entusiastiske, bosniske nabo (som jeg aldri hadde truffet før) med å forberede overraskelsesselskap for mannen hennes.


Rett før bursdagsbarnet kom snek jeg meg ut. Like etter var jeg vips: barnevakt for venninna mi sine tre gutter, som hadde to gutter til på overnattingsbesøk.(ja, det skulle bli fem guttunger..)  :)
Seinere på kvelden ble jeg etterlyst på 40-årsfesten i nabohuset, og fikk avløsning for, helt uforberedt, å vips gå på fest! .. Til en gjeng ukjente men veldig hyggelige mennesker fra flere land. Snakk om!
Det var den dagen.. :)Søndags morgen opprant ...og vips satt jeg og venninna mi i bilen hennes og kosta av gårde i retning grannelandet.

På et passe langt blunk var vi i Uddevalla i Vestre Götalands län.
Der møtte vi, etter planen, ei ukjent dame med en stor og lang mystisk pakke; betalte henne og fikk pakken inn i Skodaen. Endelig var "Figure in landscape" blitt mitt!


Men foreløpig bare som en stor umontert pakke som krevde at vi slo ned hele baksetet på stasjonsvogna. :) (Herregud for et sprøtt prosjekt, sier du?!)
Siden venninna mi var så supersporty å være med på ekskursjonen min, kombinerte vi "kunst"-utflukten med en liten "litterær reise"! :) hihi. Hun er dypt inne i lesing av Camilla Läckbergs bøker for tiden, så vi tok derfor en felttur til Fjellbacka-området like ved ..... der vi plutselig befant oss på eventyr rundt i trange små gater, mens hun malte meg et bilde av miljøet og hendelsene i forfatterens spennende krimunivers.
Fjellbacka er et nydelig sted - passe forblåst, forlatt og øde, nå utenom turistsesongen. Og vi lata som vi var del av en Läckberg-film, der mennesker vi så var del av plottet og der ALT kunne skjeee.... uuuh!

*


Vi hadde med andre ord en herlig dag.
Takk mine kjære venner på Oslo Øst for ei herlig helg!!


Nå er jeg vips vel tilbake i hjembyen. Med ønskebildet med meg i bagasjen! :)
Så snart Herr Åpent hus har anledning blir det montering og opphenging.
Jeg håper virkelig at bildet er så fint som jeg har trodd....! :)

Dessverre ingen fotografiske bilder fra roadtrip Uddevalla. Men illustrasjonene og min lille historie er kanskje beskrivende nok?

Skulle det komme et lite presentasjonsinnlegg om ei stund kan dere våge dere å si for eks.
 • Så mye styr for det bildet DER??
 • Det var stygt
 • Så materialistisk du er!
For da har du virkelig ikke skjønt hva det handler om. :)

Men det er helt ok at du sier:     Du er sprø. :) For det er kanskje ganske nærliggende å tenke? :)
De gærne har det godt...!

Translation:
this story just can't be translated - I'm sorry. But in essence I travelled across the country and a bit further to finally get my hands on a big photography wall art that I've been yearning for for ever. :)
But when you put it like that, it doesnt sound much of a story, does it? :) I'll show the final result soon. Tomorrow: french mixed styles apartment.


I neste innlegg
flott fransk leilighet med stilmiks

10 kommentarer:

 1. nå som jeg har ledd meg gjennom innlegget ditt gleder jeg meg enorm til å se det bildet på veggen din:)

  SvarSlett
 2. Fantastisk, rett og slett!
  Hilsen Elisabeth:)

  SvarSlett
 3. He he :) GLEDER meg til å se vidunderet på veggen!!
  Ha en fin kveld :)
  Klæm

  SvarSlett
 4. Hei:-) Det brune sengetrekket med striper og hvite blomster er fremdeles til salgs, om du likter det da:-) Hilsen Anne lise

  SvarSlett
 5. For en deilig historie ! :))
  Gleder meg til å se bildet !

  SvarSlett
 6. ...og der klikket jeg litt rundt og fikk sett bildet :)
  Jeg kan forstå hvorfor du har lagt din elsk på det :))
  Helt klart ! Gratulerer.

  SvarSlett
 7. Og jeg inviterer helt på egenhånd herved «gjengen» du vet på besøk til deg for å inspisere så snart det har kommet opp ;-) Imponerende prosjekt! :-) Og vakkert bilde...

  Monica I

  SvarSlett
 8. Jeg likte veldig godt den lille reisen din, snakk om å være spontan. Gleder meg til å se bildet på veggen. Synes det var verdt all energien du brukte for å få den hjem.

  SvarSlett
 9. Fikk du hentet det ja!!? :) Å så gøy!! Gleder meg til å se det på veggen din :)

  Klem fra lilja

  SvarSlett
 10. Haha, dette var en helt herlig historie! Digger at du fulgte hjertet ditt angående bildet. Og tenk så fine opplevelser som fulgte med. Gleder meg til å se det på veggen! :)

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...