søndag 31. juli 2011

Skriver du under? :)Her i Åpent hus-huset prøver vi å "snu om" om dagen. Først i hodet, så forhåpentligvis i praksis sånn litt etter hvert. :) Men ikke helt frivillig, akkurat - fra feriemodus til hverdagsliv.
Borte blir lange, late morgener, og dager for det meste fylt med lystbetonte og impulsive aktiviteter.

Det skal bli hardt.
For både og store og små har kost seg storligen i feriemodus. Hvem har vel egentlig lyst til å "fanges inn igjen" av hverdagsmønsteret? Sier det seg ikke selv at god tid og frihet føles så utrolig mye bedre enn tidsskjema, plikter og tempo!!? Det tror jeg i alle fall for de fleste av oss.Men i morgen der det ugjenkallelig over. Arbeidslivet venter på oss. Og ungene skal opp og ut og gjøre sitt i sine små universer på barnehagen og på SFO.

Men sommeren er i alle fall ikke helt over ennå. Heldigvis!! Så fra nå av skal vi være flinke til å bruke ettermiddagene til fine aktiviteter - gode måltid og små utflukter og sammenkomster.

Utenom våre to uker i syden, (som du kan se litt fra her) har vi levd i helårsutstyret tøfler innadørs, og ytterjakke utendørs de siste ukene. Men vi har også "hevet oss rundt" og nytt solstrålene når været i korte stunder har tillatt det, som under her.Hadde det vært sommervær på mine kanter hvert år, 
hadde jeg ikke tenkt på å dra noe annet sted!!
For når sol og varme inntreffer på samme tid, er dette  verdens vakreste plass å være.

La oss håpe at 
august blir den store sommermåneden, hm? :) 
Hvem stemmer for det????
(vi starter underskriftskampanje!!!!)Alle foto (c) Åpent hus

Translation:
We are trying our best, these days, to turn around our way of thinking. That is to eventually be able to turn around our way of life. After weeks of lovely vacation, unwillingly we need to get back to our everyday routines. 

No more slow mornings, free schedules and care-free days. Back to work, to preschool and our daily chores. OK. I guess it was inevitable! :) We'll be trying to make the best of our August afternoons, though. Summer is not over! :) And we hope to finally see some real summer weather, around here. God knows, we are in need!


I neste innlegg
hagedrømmer

7 kommentarer:

 1. Ja, det skal bli ein stor overgang! For første gong har eg ikkje lærarferie, og her eg bur har ikkje skulen SFO-tilbod i sommar heller. Det vert eit puslespel å få det til å gå opp.. men JA; eg er med på underskriftskampanjen, la det bli varmt og fint i august så vi kan nyte ettermiddagen på stranda!! Lykke til med oppstarten din.

  SvarSlett
 2. Herlege bilete...
  Ja, det vert HARDT stå opp i morgon, kvardagen kallar..

  SvarSlett
 3. Jeg håper også at august blir knall!
  Flotte sommerbilder!

  SvarSlett
 4. He he, det oppropet kan jeg signere på.

  SvarSlett
 5. skriver under tvert :)Har igjen 2 uker ferie.

  SvarSlett
 6. Count me in!!!
  Ser lovende ut så langt! Iallefall her på Sørlandet. Har vært usannsynlig godt og varmt og vi har badet, slikket sol og spist is til den store gullmedalje:-) nyter hvert sekund, for d er sjelden vare denne sommeren gitt!

  Stor klem til dere

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...