torsdag 1. september 2011

Nytt i sofaen


Ny årstid. Ny stemning. Og en liten sofafornying i Åpent hus. :) Bare en liten ny detalj, og omflytting på ting vi allerede har. Sånn ble det.
Det skal ikke så mye til. Angrer ikke et øyeblikk på at vi har lyse og nøytrale flater i huset vårt. Det gir en deilig og lett romfølelse, og gjør forandring/fornying til en rimelig og lett sak.

Har du begynt å tenke "høst"!?

Akkurat nå ligger nystrøket kjole, høyhæla sko og mikrofon klar. Skal bare legge ungene først. Så skal sanggruppa mi ha oppdrag. Åpningsfest for et hotell. 350 gjester. Ligger an til ekstravagant opplegg. Jeg "grugleder" meg!

Alle foto (c) Åpent hus

Translation:
With fall on the way, I've made some minor adjustments in my living room. Doesn't really take much to revitalize. I am so happy with our light surfaces, and neutral colored sofa. That makes a make-over an easy and inexpencive excercise. Have you startet having the fall feeling yet?
Best wishes, Open house blog.


I neste innlegg: 
på kartet

10 kommentarer:

 1. Det var deilige bilder. Love me some organge. :)

  Og ja, eg er superinteressert. Kva for bokser er det du har på lur ? :)

  SvarSlett
 2. Ehh organge ?? Tullerusk.
  Tar det like godt på norsk. Elsker oransje. :)

  SvarSlett
 3. Lykke til!! Sofakroken ser flott og deiiilig ut! ;)

  SvarSlett
 4. Hei på deg, masse lykke til! Kold bokser kan man nesten finne i alle prsklasser, det er jo liksom de med blomster på som er mest populære...men jeg har vært heldig og funnet mine på loppis i København, men må selv der betale nesten en 100 lapp for en liten Mr Kold. På Tradera.se kan du se ulike priser, de selger mange der...eller på Moster Anne.dk...klem W

  SvarSlett
 5. Lykke til på kveldens konsert. Har ikke begynt å tenke høst i interiøret ennå. Her er fokus på 12. september og først etter den tid tar resten av livet til :)

  SvarSlett
 6. Herlige bilder :) Ble skikkelig glad av den oransje fargeklatten :))
  Klæm

  SvarSlett
 7. Fine puter. Hvor har du kjøpt den orange? Fargen var helt perfekt. Har bare funnet noen som enten var for knalle eller mer mot brunt.

  SvarSlett
 8. Den oransje er min favoritt. Kjøpt på hjem kjære hjem i bergen. Silke. Skimrer i flere nyanser. Tror de har dem på før eks på glassmagasinet i oslo også. Rimelig til og med!

  SvarSlett
 9. Så bra for jeg bor i Asker, så da kan jeg dra til Glasmagasinet. Takk for en fin blogg, forresten! Har ikke blogg selv, men finner alltid noe som er verdt å lese på din. God helg!

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...