torsdag 27. januar 2011

Købentips: Bang & Jensen


Her kommer et tips til et sted å besøke på tur i København. Og nei, det er hverken en designbutikk eller en flagship-store. :) Det jeg som regel higer mest etter når jeg er på reise, er å gå på oppdagelse og finne stemningsfulle caféer og spisesteder. Steder der jeg bare kan sitte. Steder for å slappe av, nyte øyeblikket, observere folk rundt meg, nyte lukter og smaker, og ha god tid. ...


... Og ja, ok! Det hjelper på at interiøret slike stedet er flott. :) Ikke nødvendigvis slik jeg ville valgt hjemme, men at det stedet har atmosfære - at å være der gir en god følelse.Bang&Jensen ligger kanskje ikke der den store turisthopen ferdes i København, men ikke så langt unna heller. Caféen, som ligger vest for jernbanestasjonen, er et gammelt apotek omgjort til et avslappende serveringssted - med løs snipp og deilig mat og drikke.Etter tips fra andre spiste vi asiatisk kyllingsuppe da vi var der. Nydelig!
Interiøret er en avslappa blanding av retromøbler og varme farger. Her er det godt å være. :)

Nettsidene til Bang og Jensen er dessverre fattig på bilder. Bildene jeg har gravd frem fra egen fotoalbum, ble tatt lenge før jeg ble blogger. Skulle gjerne hatt noen lekre nærbilder av noen av de herlige detaljene her. Men dere får kanskje et inntrykk likevel?

Bilder: Åpent (c) hus, Bang&Jensen og Google maps.

Dagens innlegg er dedikert en bloggvenninne - som jeg fikk møte ansikt til ansikt da jeg var i København før jul. Takk for et kjempekoselig treff! Det var en sann fornøyelse å treffe skjønne A - en av de fine jentene bak Avdelingen. :)

Har du ikke fått med deg lodd i Åpent hus (joker Nord)-lotteri - sving innom her! Helt gratis. Tre fine premier!

Translation:
When I travel I like to go and explore. And I love to find small exotic places - parks, cafés, shops or restaurants that have a special atmosphere. These kinds of places are the goals of my explorations - places to sit and enjoy life - eat, drink, breathe with my stomack, leave my watch in my bag and observe and inhale the beauty of the place - the pulse of the city and the weight of my so relaxed shoulders! :) Today's post is a tip on place to visit while in Copenhagen. It fills all criterias for me! :)


I neste innlegg
dansk murfunkis

6 kommentarer:

 1. Det så ut som er deilig plass å tilbringe noen timer, ja! Takk for tipset, skal nok ta meg en tur innom neste gang jeg er på de kanter.

  Hilsen Kristin

  SvarSlett
 2. Tusen takk for tipset, tusen takk for særdeles hyggelig Københavnerlunsj og takk for dedikasjonen :)

  Klem Anja

  SvarSlett
 3. Jippija, har vært der :-D Herlig plass i en herlig by - får aldri nok. Den som blir skremt av beliggenheten (Istedsgt) må bare døyve det hehe

  SvarSlett
 4. Sådana här tips tas tacksamt emot, vi brukar åka till Köpenhamn då och då!

  Klart du får låna bild om du vill... bara roligt!
  Irene

  SvarSlett
 5. Hørtes ut som et trivelig sted. Koselig at du fikk møte en bloggveninne da.God helg til deg.
  Klem

  SvarSlett
 6. Takk for tipset, har du flere? Skal dit på jentetur i mars, og vil gjerne se mer av Åpent Hus sin Københavntur!:)

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...