fredag 5. november 2010

Utelys

Det er definitivt på tide å sette på utelyset om ettermiddagen. Har du tilstrekkelig med lys utenfor hos deg? Gir det fint lys? Og tåler lyskilden(e) din(e) bokstavelig talt dagens lys? :)

Har litt dårlig samvittighet, for noen lesere spurte meg om å lage noe på dette emnet for lenge siden. Beklager at jeg har vært så treig. Men her kommer det til slutt, i alle fall - et knippe moderne utelys. For de finnes nemlig der ute - det gjelder bare å lete litt!

1) modell Nordlys


2) Antic - gammeldags med vri


3) Basel


4) Birmingham5) Vap 60


6) Gloo


7) Grafit wall


8) Mannheim led


9) Nails


10) Oslo stål

Alle bilder fra designbelysning.no

Hvis det er noen som lurer på hva vi har i Åpent hus, så er det faktisk downlights under verandaen, der inngangen er. Det funker kjempefint, det også. Men tips: man kan sløyfe dimmer på utebelysninga!! :) (Helledussen - hva tenkte jeg på!!)
Jeg har flere utelys å vise. Fra andre leverandører. Kommer mer om ei stund, hvis dere vil?

Ønsker alle som svinger innom ei riktig fin helg!

Outdoor lighting - Are you covered? Can people find their way outside your house? And can your outdoor lamps literally stand the light of day? :) Here are som modern lighting devices. And, yes - they are out there. You just have to look around a little.
Have a great weekend!


I neste innlegg
moderne i  hvitt og grønt

7 kommentarer:

 1. Jeg ønsker deg en finfin helg. Våre utelys er så uvanlige at vi faktisk har hatt folk som ringte på for å høre hva slags overvåkningsanlegg vi brukte. De ble lange i maska da jeg fortalte dem at det var utelysene våre. Det skal også sies at dette skjedde på dagtid da lysene ikke var på.

  SvarSlett
 2. Masse flott utebelysning du viser her ja!

  Ønsker deg en fin fin fredag,
  klem,I

  SvarSlett
 3. Her er masse fint. Mannen i huset vil ha det litt mer moderne ,men vi endte opp med litt mer traust da. Skikkelig gammeldagse utelykter. (min skyld) Ja ja. Ønsker deg en superfin helg med dine
  Klem

  SvarSlett
 4. Masse fine lys her! Jeg synes utebelysning er vanskelig, men fant noen enkle og fine til å ha på hytta. Ikke var de veldig dyre heller - bare en halvkule med belysning nedover - om du skjønner. Takk for fin kommentar hos meg - du er så flink til å rose som vanlig. :) Jeg har vært fraværende i det siste, både på egen blogg og andres. Men jeg holder på med noen andre prosjekter, send meg en mail om du er nysgjerrig. Ha en fin helg!

  SvarSlett
 5. Jatakk, vi vil gjerne se flere lamper. Det var flotte lamper du hadde plukket ut.
  Ha ei fin helg.
  Hilsen emblas-kanel :-)

  SvarSlett
 6. Takk:-) Det var fleire her eg likte, og eg vil gjerne sjå meir av det du har funne! Vi har enno ikkje skifta ut dei som vi tenkte å skifte ut. Slikt tek tid.... Men no må vi iallefall vente litt, så vi får sjå kva meir du har på lur:-) God laurdag!

  SvarSlett
 7. haa - dette burde minimum mannen lest og fått litt dårlig samvittighet - tilogmed hos broren min har han innstalert flere utelys enn han har gjordt hjemme her..
  Mange fine lamper der ute - bare man har penger til de!!!
  Her hjemme er KUN 1 utelampe instalert - enda lampene har ligget i kjelleren i 5 år...De er uttrolig fine, men mye finere på veggen selvsagt, enn i kjelleren...Ellers har vi laget hull i murveggen/ gjerde rundt huset til å instalere lamper rundt hele huset - også det blir kjempe fint når det blir instalert - vi er så heldige at et gatelys står å lyser innover vår innkjørsel - ellers hadde vi ikke sett NOE....
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...