søndag 27. juni 2010

Øytur


Så slo sommerværet til - endelig. Hvem vet hvor lenge det varer - men i helga har det i alle fall vært deilig. Da må man ut, vettu. Ut å sykle, ut å spise, å gå i skogen, grave i sandkassa og trille dukkevogn. Ikke jeg, altså, men mine små håpefulle, som du sikkert skjønner. Helg er jo stort sett familietid, og da er det nok slik at det meste skjer på barnas premisser.


(lillemor fremst og storebror i farta i bakgrunnen)

Denne helga tok vi oss en tur på ei øy like ved. Ei skjønn lita øy perfekt for sommerutflukter. Jeg pakker alltid nistemat til slike turer, og finner på noen lure små andre ting som blir til glede underveis. Søndagens picnic ble inntatt på ei lita sandstrand rett ved ei lite småbåthavn. Stille og rolig. Og god tid for en gangs skyld.
Ungene storkoste seg og spratt rundt på oppdagelsesreise, sang og skrålte av barnslig iver. Lillemor og storebror kom med små blomsterstilker til mamma og pappa, og fant rare kryp i vannkanten.

Guttene spilte et nytt strandspill, og mamma (jeg, ja) ble ifølge Storebror "dagens helt" når jeg vassa uti det iskalde vannet for å redde ballen et par ganger. :)


På turen fikk vi også hilst på både late kyr og nysgjerrige sauer. Sauer som tydeligvis var bestevenner med denne skjønne gårdskatten! :)"Og alle var enige om at det hadde vært en flott dag" - var det ikke det man avslutta skolestilene med i småskolen? :) Sånne gode opplevelser sitter igjen etterpå - godt å ta med seg når jobbuka starter igjen.I morgen er en ny dag ... :) Riktignok ikke fridag, men det må da vel gå an å få noe hyggelig og givende ut av den også! :) Takk til alle som har tatt utfordringen om å lage innlegg om Hverdagslykke. Selv om du kanskje ikke har gjort det, oppfordrer jeg deg til å tenke over og nyte det som gjør deg glad i hverdagen. Og ta vare på slike gode stunder og øyeblikk.

I morgen
blir det lekne barnerom her.

5 kommentarer:

 1. For et utrolig koselig innlegg. dette ble jeg glad av å lese. Takk skal du ha Åpent Hus.

  SvarSlett
 2. Ser ut som en herlig dag!
  Vi seilte på tur i helgen - føler at jeg har vært kjempelenge borte, å dra avsted til en øy å gå lange, fine turer i det grønne er helt herlig :)
  God, ny uke til deg!
  Klem

  SvarSlett
 3. Skjønne bilder som stråler av lykke, kos og glede!
  Tror forresten at innlegget mitt i dag passer inn i Hverdagslykke-utfordringen din;)

  Ha en flott uke!
  Klem

  SvarSlett
 4. SÅ mange deilige, nydelige bilder! Du har virkelig øye for et bra objekt og en flott vinkel i bildene dine! Og mange flotte detaljer. Herlig innlegg, rett og slett!!

  SvarSlett
 5. Heisann:)

  For et vakkert paradis av et sted:)
  Hvor i vårt langstrakte land er dette da?
  Ønsker deg en kjempe fin dag:)

  SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...