Sider

tirsdag 28. juni 2011

Byens beste pizza

Hva er egentlig den beste pizzaen? Er det den med tykk bunn og like mye fyll? Eller er det den løvtynne med få og enkle ingredienser? I smeltedigelen New York, er der mange kokker som kan sine ting. Vi besøkte en av de mest kjente pizzastedene i metropolen på vår reise dit for ei stund siden. Og opplevelsen svarte til forventningene. Usminka, superitaliensk sted med høyt tempo, høylytte italienere og - nydelig pizza! :) Steinovnsstekt løvtynn pizzavariant - Nam!










Herr Åpent hus er anonymisert, men jeg skal love deg at smilet var stort og magen like stor når vi rulla ut herfra! :)


Her er den italienske bossen -  sjefen sjøl (over) - med pommade i håret, i diverse positurer. Og avbildet rundt omkring på veggene sammen med allverdens celebriteter som har vært på besøk her rundt gjennom årene.




Dette stedet heter Lombardi's.
Tilsvarende og like godt sted i NY skal visst hete Grimaldi's.
For de som vil teste ut selv.




AAaah! Hva er vel et storbyopphold
uten nydelige mat og lange måltider??

Alle foto (c) Åpent hus


I neste innlegg
Åpent hus-barnas drøm....

2 kommentarer:

  1. ah - det så ut som et deilig og ekte italiensk pizzasted. takk for tipset. det skal jeg notere meg! :)

    SvarSlett
  2. gøy at du kan skrive om mat også ;)

    SvarSlett

Slik gjør du for å legge igjen en liten hilsen:

Hvis du ikke har Google/bloggkonto, og vil legge igjen en kommentar,
Velg "Profil" ... "Anonym" og skriv inn i tekstfeltet.
Du velger selv om du signerer med navn.

Takk for at du legger igjen et livstegn.
Sånt kommer det inspirasjon av til nye innlegg!